Šta čitate?

Znas hari poter se prodao u 400 mil primeraka...lotr u 150 mil...neka maova knjuiga u vise od milijardu...pa....medju najprodavanijim knjigama nema ni jedne knjige od tomasa mana...hemingveja,orvela,solohova,nabukova,dostojevskog da ne nabrajam...a svi su oni za 3 klase iznad tolkina....

Pazi, velika vecina ljudi na svetu nisu filozofi, vec obicni ljudi kojima treba zabave i razonode.Tu pronadji razloge zasto man, solohov i kompanija nisu medju najprodavanijima...

P.S. Ne mozes doticnu kompaniju da poredis sa Tolkinom, jer pisu o drugacijim stvarima...;)

Au, jbte, kakav zavrsetak! Mislio sam da ce krv poteci, ali, nazalost, nije...:D

Ma mozemo i to da organizujemo. Sve moze
Al onako, mislim, samo malo da curne, simbolicno malo, nemoj bas da preterujes, da opustis mnogo ruku, ne mogu bas da idem skroz izubijana u svet.

vazaneditdanedodjedo3poena:
@topik
Francesko Gvicardini.

Da se koncizno izrazim Ive Andrica prevod politickih i drustvenih napomena Franceska Gvicardinija
Toplo preporucujem ljudima koji su voljni da koriguju sebe i koji nisu sujetni dozlaboga . Ako takvih na ovom forumu od boga zaboravljenog ima.

Poslednja izmena:
Sto godina samoce je procitao svako ko je procitao(s razumevanjem i zeljom) Na drini cupriju.
@topik
Je l znate mozda onu knjizicu Prozivka na tjentistu, domaci neki autor. Kad kazem domaci, mislim balkanski.
Ne znam da l da je pocinjem il ne, a ne znam ni sto pitam ovde, ali ajde reko, onaj, mozda neko zna X(

Sto godina samoce je procitao svako ko je procitao(s razumevanjem i zeljom) Na drini cupriju.
@topik
Je l znate mozda onu knjizicu Prozivka na tjentistu, domaci neki autor. Kad kazem domaci, mislim balkanski.
Ne znam da l da je pocinjem il ne, a ne znam ni sto pitam ovde, ali ajde reko, onaj, mozda neko zna X(

Mozda je to pisao onaj debil vidojkovic...on ima takve idiotske izraze u naslovima knjiga.....ako je on pisac...onda nije vredno citanja....

Back