Šta čitate?

Bljak,ja ne volim te knjige...Mada se svi iz moje okoline zakace za njih pa ih citaju mesecima...Svih 156 nastavaka koliko ima...Ja sam citala dosta ali sad me smaraju i uopste me ne zanima sta ce se desiti sa tim likovima...

pa ja imam sve delove zato sto je moja sestra citala i sad sam pocela da citam prvi deo i izrazi su uzas(pogotovo sto su neki na francuskom)..mada knjiga i nije toliko losa..

Nije tačno, upoznao sam ih lično,...zrele dame samo se kriju iza ,,devojčica,,,..ma znaš već te fazone,...ispravi to ,,e,, ...zadesila te,..štamparska greška,...

sta lupas brate?????imam 14 godina zivim u pozarevcu idem u O S "Dositej Obradovic" razredni staresina mi je Slavko Pesic nastavnik tehnickog,ove godine sam imala dvocas cetvrtkom kod njega,popravio mi je ocenu iz srpskog na nastavnickom vecu...itd..msm glupo razmisljas...stvarno glupo..jedno vreme je u mom profilu stajala i moja slika i jasno se videlo da imam 14 godina..

Zavrsih sa Bolenovima po drugi put...Zaista knjiga koja me uvek ostavi bez daha...Sjajno napisana,radnja je sama po sebi zanimljiva i stvarno uzivam dok citam...Sad cu da pocnem ,,Ubistvo Rodzera Akrojda" od Agate Kristi...

Back