Šta čitate?

ljudi najaca tinejdzerska knjiga je dnevnik nika tvispa.1.deo se zove pobunjeni tinejdzer,2.tinejdzer u ropstvu i 3.u izgnanstvu.ljudi ova knjiga je toliko eeeeeeeeeextra sta sve taj debil radi,to treba procitati!!!!!

I ja sam plakala u tom delu
Nije keva mogla da me smiri, a što je najgore, nisam stigla od tolikog plakanja da joj objasnim zašto plačem :)
Ali onaj deo kad on izbaci Patronusa košutu kroz prozor i kaže da će je voleti do kraja života
Kako sam plakala... :sad2:

plachesh zbog basni? prijavicju onu Roling drushtvu za zashtitu zhivotinja.
bacati Bambija kroz prozor zbog ljubavi... pih.
a da, razumem, to je shifra za neke stvari. kao ono, "gulim bananu" ili "bacam majmuna".
ovde, poshto je literatura za decu, kazhe "bacam koshutu".
znam ja sve to...
Hvala, štagod to značilo :neutral:
e pa moracjesh dobro da se zagnjurish u moje rechi da bi razumela. ;p
zahvaljuj se posle.

vecj sam prochitao proshlu knjigu, sad "Anatomija ljudske destruktivnosti" Erih From. znachi nije mi dobro, ne pamtim kol'ko nisam ovako blejao uz knjigu. chak i pravim beleshke i postavljam pitanja kod sumnjivosti. (:

Jaoooj ja citam vec sto godina Anu Karenjinu i nikako da zavrsim. Pre tri godine sam se bas zaludela i sta sve nisam procitala... Secam se... procitala sam par knjiga o nekom decaku koji je radio u cirkusu, tako nesto... Ne mogu da se setim kako se zove ali je fenomenalno!

Autor mi je poznat, mada ne i njegove dela, nažalost. I, je li knjiga bila dobra?

Ne mogu baš da ocenim, pošto je još uvek čitam. Međutim, čovek definitivno ima stila što se pisanja tiče, mada je dosta amerikanizovan (ako sam se dobro izrazila)
Ja preporučujem od njega knjigu "Južno od granice, zapadno od sunca", koja je jedna od retkih, koja me je zaista naterala da se zamislim
Svi hvale i "Norvešku šumu", mada je ja još nisam čitala...

Back