Šta čitate?

Ne mislim da je Ep o Gilgamesu smorna knjiga:roll:!Iako sam to citala pre 2 god,mislim da je to u stvari,izmedju ostalog,prica o bolu koji osecas kada izgubis dragu osobu(u ovom slucaju prijatelja);).To mi je nekako najupecatljivije bilo.

nisi nista propustila...;) interesantan je deo o turnejama,koga srecu,izdavanje albuma,slava...mada postoji delovi patetike kako ga courtney spasavala..i njegovi poslednji trenuci i takj prelazak na holivudsku prichu rock n roll ljubavi :roll:

nechista krv mi je jako interesantna knjiga...totalni drugachiji aspekt na sagledavnaje balkanskog naroda u tom periodu,u odnosu na kakv smo navikli...al nista kao dervish i smrt..koja mi je btw jedna od omiljenih knjiga...

To je ispovest monaha koji je bio narkoman...brat mu je bio slikar...chini mi se da je kratko svirao u EKV,Via Talas...josh nekim grupama...

Прелистао сам часком, и нашо неке текстове о књизи на нету... укратко, по њему је рокенрол ОК, уколико се не користе стимуланси и уколико не пређе у начин живота?

Прелистао сам часком, и нашо неке текстове о књизи на нету... укратко, по њему је рокенрол ОК, уколико се не користе стимуланси и уколико не пређе у начин живота?

pa sad...on kazhe da je rokenrol ipak neraskidivo povezan sa grehom i da ga greh uglavnom inspirishe...ali svejedno...dobra knjiga...

najbolja knjiga koju sam procitala je od kendas bushnel(ona sto je napisla sex i grad) "Telo za uspeh", onda "Tracara"-trenutno su izasla samo prva cetiri dela. a trenutno citam "opcinjena" od dzejn grin! Ove knjige su bas opustajuce i veoma zanimljiv! nisu filizofske i dubokoumne! knjiga treba valjda da nas opusti i zabavi a ne da nas smori!8)

Jao dete... :cry:
Kakve su to filizofske knjige? Tu se neshto filizofira?
Ko te je nauchio da knjiga treba da nas samo opusti i zabavi?

I izgleda da tebe dubokoumne knjige mogu jedino smoriti... zaista...

Back