Šta čitate?

GirlWithASmile:
Ja sam manijak za knjige... al ono sto se meni cita, ne ono sto moram. Kad nesto MORAM da procitam sve bih pre samo ne to... Pa mislim kome je zanimljiva lektira? :mrgreen: al zato kad se neceg docepam zanimljivog... ((moja mila mamica kaze da se ne isplati da mi kupuje knjige... iovako ih procitam za jedno popodne... ((slucaj ''cinge cange'' i knjige slicne duzine...))
e da, volim i agathu, ona ga zakomplikuje da jedva i sama 'resi slucaj'... :mrgreen:

I ja mislim isto to.
Kakva crna lektira>A o takmicenju Citalacka znacka da ne pricamo.
"Tata,ti si lud" se zove knjiga,pisao Vilijam Sarolajn,otprilike takvo prezime,zaboravila sam.
TO JE NAJDOSADNIJA,NAJGORA I NAJBEZVEZNIJA KNjIGA NA SVETU!!! :x :x :x
Radi se o decaku koji sazreva uz pomoc svog oca.
Bljak! :roll:
Pa sad ima decakova razmisljanja i ispovedanja koja ne da nisu zanimljiva,nego ubijaju u pojam svakog ko ih procita!
A tek "Danas 13,sutra 30" fuj fuj!Klasicna knjiga po klasicnoj americkoj ljigavoj ljubavnoj tinejdzerskoj komediji.

A inace citam Stivena Kinga i neprikosnovenu Luiz Renison sa svojom neprikosnovenom Dzordzijom Nikolson.Imam svih sest delova i svih sest sam procitala po sest puta.lol
Od S.Kinga mi se najvise dopada "To"/"It",oba dela,i serijal "Mracna kula" koji nisam procitala do kraja,samo prva tri dela.

Belgrade girl:
A inace citam Stivena Kinga i neprikosnovenu Luiz Renison sa svojom neprikosnovenom Dzordzijom Nikolson.Imam svih sest delova i svih sest sam procitala po sest puta.lol
Od S.Kinga mi se najvise dopada "To"/"It",oba dela,i serijal "Mracna kula" koji nisam procitala do kraja,samo prva tri dela.
Neprikosnovenu Luiz Renison?
Oh God :roll:

D.Goleman:"Emocionalna inteligencija"

milicaanchy:
Pa sad...pretpostavljam da to dodje "Bash imam velike gacjerone" i knjige tog tipa :|

Znam, prochitala sam tu knjigu (ako se to moze tako nazvati) i to je jedino za shta sam ja chula da je teen... A shta je sa ostatkom knjiga kad se toliko chitaju??? :confused:
Po meni je to losha knjizevnost...kao da chitash neki chasopis ili tako neshto...

micika_015:
Znam, prochitala sam tu knjigu (ako se to moze tako nazvati) i to je jedino za shta sam ja chula da je teen... A shta je sa ostatkom knjiga kad se toliko chitaju??? :confused:
Po meni je to losha knjizevnost...kao da chitash neki chasopis ili tako neshto...
Joj, znam, video sam tu knjigu u skolskoj biblioteci, i odma' sam znao da je zesci sh*t!

micika_015:
ma to je bash ono lako shtivo za napaljene tinejdzherke i nishta vishe.

LPhoklica:
poštujte dela napisana za tinejdžere. ja nikada ne bih počela da čitam nešto ozbiljnije, da me one prethodno nisu zainteresovale za knjige. ne skoro, u svakom slučaju.
Pa,da,to i mozhe da se uzme kao neki nesrecjni pochetak :lol:,ali uglavnom da se chita u periodu kad te drma pubertet,a posle da se pomalo i stidish chinjenice da se uopshte i chitao neshto takvo.
Kao kad sam se ja juche setila da sam tako negde u 6.osnovne kupila knjigu "Bozhe,dal si tu,ja sam,Margaret" :lol: :lol:

Серијал о Глигорији Пецикози Хајдуку, нпр, може да се узме као права тинејџерска књига, објективна, занимљива и јако реална. Дивна прича о животу једне генерације... А и никада нећу заборавити како је написано оно о српском језику... Понекад тешка, али...

milicaanchy:
Pa,da,to i mozhe da se uzme kao neki nesrecjni pochetak :lol:,ali uglavnom da se chita u periodu kad te drma pubertet,a posle da se pomalo i stidish chinjenice da se uopshte i chitao neshto takvo.
Kao kad sam se ja juche setila da sam tako negde u 6.osnovne kupila knjigu "Bozhe,dal si tu,ja sam,Margaret" :lol: :lol:

I ja sam je kupila negde u 6. osnovne :lol:
Inache,slazem se za Gligorija Pecikozu Hajduka.Njega sam i imala na umu pri navodjenju tinejdzerskih knjiga u anketi,posto ga apsolutno OBOZAVAM!!!

Back