Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.211
toliko o nashim stvarnim jezichkim razlikama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidim,svi zhivi chitaju HP :smajli_koji_povracja:
Иначе, сада читам много пажљивије, и све оне приче о сатанизму нису нимало наивне xD Нпр. 6 - 2 - 4 - 4 -2 је шифра за улазак у М.М xD 6 2+4 4+2
Белзебуб је свуда :shock: 
A posle kazhu da sam ja poremecjenaMiki 13991:Волим да завршим започетоИначе, сада читам много пажљивије, и све оне приче о сатанизму нису нимало наивне xD Нпр. 6 - 2 - 4 - 4 -2 је шифра за улазак у М.М xD 6 2+4 4+2
Белзебуб је свуда :shock:
![]()

milicaanchy:A posle kazhu da sam ja poremecjena![]()
Murakami ima običaj da nekoliko elemenata ponavlja u svojim romanima. Ako ti se "Južno od granice, zapadno od sunca" dopalo, dopašće ti se i ovo.MadonnaGirl:Kakva je ta Murakamijeva?Ja sam skoro procitala ``Juzno od granice,zapadno od sunca`` i odushevila sam se...

LPhoklica:Murakami ima običaj da nekoliko elemenata ponavlja u svojim romanima. Ako ti se "Južno od granice, zapadno od sunca" dopalo, dopašće ti se i ovo.

Pa sad...pretpostavljam da to dodje "Bash imam velike gacjerone" i knjige tog tipa :|micika_015:Pa prema anketi se vidi da se najvishe chitaju teen romani.... A ja uopshte i ne znam shta su teen romani....mislim da je to dosadno....Jel moze neko da mi nabroji neki teen roman?
PročitaoAlexxandar:"Poslednja nova godina" Nikolo Amaniti
Super je knjiga skroz![]()