Šta čitate?

Vidim,svi zhivi chitaju HP :smajli_koji_povracja:

Волим да завршим започето :p Иначе, сада читам много пажљивије, и све оне приче о сатанизму нису нимало наивне xD Нпр. 6 - 2 - 4 - 4 -2 је шифра за улазак у М.М xD 6 2+4 4+2 :lol: Белзебуб је свуда :shock: :lol:

Miki 13991:
Волим да завршим започето :p Иначе, сада читам много пажљивије, и све оне приче о сатанизму нису нимало наивне xD Нпр. 6 - 2 - 4 - 4 -2 је шифра за улазак у М.М xD 6 2+4 4+2 :lol: Белзебуб је свуда :shock: :lol:
A posle kazhu da sam ja poremecjena :P

Anabela Basalo je meni extra...A Isidora Bjelica ima samo jedan extra roman,koji stvarno nije napisan u njenom stilu,kao da ga je pisao neko skroz treci,a radnja se deshava u budutjnosti...
Kakva je ta Murakamijeva?Ja sam skoro procitala ``Juzno od granice,zapadno od sunca`` i odushevila sam se...

MadonnaGirl:
Kakva je ta Murakamijeva?Ja sam skoro procitala ``Juzno od granice,zapadno od sunca`` i odushevila sam se...
Murakami ima običaj da nekoliko elemenata ponavlja u svojim romanima. Ako ti se "Južno od granice, zapadno od sunca" dopalo, dopašće ti se i ovo.

LPhoklica:
Murakami ima običaj da nekoliko elemenata ponavlja u svojim romanima. Ako ti se "Južno od granice, zapadno od sunca" dopalo, dopašće ti se i ovo.

Super.Uzecu iz biblioteke
A sto se Isidore tice,verujte mi na rech,knjiga kao da nije pisana od njene ruke,drugaciji stil,drugacija radnja,ma sve,sve,sve...Zove se ``Poslednji hriscanin`` i veze nema sa njenim uobicajenim romanima...

Back