.apsolut
Ističe se
- Poruka
- 2.848
skoro ništa ne stižem od škole
a za školu sad božanstvenu komediju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja seksualna opsesija mi je prosto debela enigma.Ma već se vidi ta hemija između njihtačnije, matematika i fizika, pa tačno mogu da proračunaju pod kojim uglom u tačno određenom vremenskom intervalu mogu da izvrše oplodnju njenih spremnih jajnih ćelija.
Tvoja seksualna opsesija mi je prosto debela enigma.

Math, našao si perfektnu jedinku za produžavanje svoje vrste![]()
Bitno je prvo da otkriju šta im je zajedničko i da se zgotive,a posle će sve doći samo po sebi...
A ti već brže-bolje požurio...
![]()
.Al' je vama dosadno.

Ja nisam Klića, ja sam Kića!!!![]()

ćitam o francuskoj književnosti, 17. vek, La Rošfuko, La Fonten, Epistoralna književnost i Molijer![]()
...Da podsetim:
Pitanje teme je: "Šta čitate?"
Moj odgovor:
Čitam postove.
Moja reakcija:
Pitam se da li ste normalni.
Posledica reakcije:
Dolazim do očiglednog odgovora.
Posledica posledice reakcije:
Nastavljam da se smaram.
Posledica smaranja:
Opet ću uhvatiti nešto od Frojda da čitam čim me smori smaranje.

Genijalno...![]()
Hajde i tebi da kažem koju pametnu, postaješ mnogo uobražena. Nadimak Math na ovom forumu je titula koje se stiče tek posle hiljadu godina pisanja. Ja sam je naravno zaslužio za jedan dan, pošto sam ja svakako savršenstvo, što svi znaju, poštuju i naglašavaju... Za tebe ipak važe ista pravila kao za čitav svet. A ona kažu precizno, Math je jedini Math u ovom svetu koji je Math-ov i ničiji više. U Math-ovom svetu važe Math-ova pravila. Zapamti!A pošto 2345566677 načelo Mathovog čuvenog dela "Principi savršenstva oličenog u meni" kaže da je "zabranjeno da se Mathom nazove neko ko nije on", budi svesna da si sada učinila loše delo i da treba da se kaješ zbog svoje drskosti da se nazoveš savršenstvom koje ti zapravo nisi.

Ja se kajem sto sam svojim egoizmom, narcizmom i drskoscu narusila Vasa pravila, gospodine Savrsenstvo. Obecavam, necu vise kvariti Vas ugled, svojom malenkoscu!
![]()
skoro ništa ne stižem od škole