magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Tebi dosadne, nekome zanimljive knjige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naprotiv mislim da sam pametniji od vas sto citate

Pa za sve se nadje vremena...I za zezanje,izlaske i citanje...Ja volim da citam,to mi je uzivanje a ne obaveza...Ali u svemu umereno...ako mislis da se necija intelegencija zasniva na tome dal neko cita ili ne mnogo se varas devojko, naprotiv mislim da sam pametniji od vas sto citate jer zivot brzo prodje i onda na kraju svatite da ste ceo zivot citali dosadne knjige... zezanja vise knjiga manje woohoooooo

ako mislis da se necija intelegencija zasniva na tome dal neko cita ili ne mnogo se varas devojko, naprotiv mislim da sam pametniji od vas sto citate jer zivot brzo prodje i onda na kraju svatite da ste ceo zivot citali dosadne knjige... zezanja vise knjiga manje woohoooooo

Sad planiram da pocnem Portret umetnika u mladosti od Dzojsa

Ah, Crnjanski - "Seobe"
Za sad mi se sviđa![]()
ja ove godine imam za lekitu ''dozhivljaji nikoletine bursacja''. . . . . .xD
osecjam da je zheshcji smor.. -.-
Ala si ti pametno dete....Dr Vojislav Šešelj - Suocavanje sa haškim inkvizitorima

Ja sam se toliko ismejao kad sam citao tu knjigu.....ja ove godine imam za lekitu ''dozhivljaji nikoletine bursacja''. . . . . .xD
Dr Vojislav Šešelj - Suocavanje sa haškim inkvizitorima

i ja sam prochitala od Sheshelja jednu, o brate, te knjige su izuzetnooo opshirne.... ja ove godine imam za lekitu ''dozhivljaji nikoletine bursacja''. . . . . .xD

Mene je gnjavila,započeo sam čitanje i nikad završio.ja ove godine imam za lekitu ''dozhivljaji nikoletine bursacja''. . . . . .xD
ti si 95 ili koje vec god??
Tih, jedva sam prochitala tu knjigu, problem je u tome shto ja knjigu koja mi se ne svidi u startu uopshte ne prochitam do kraja....
I sad ja uzela Evgenija Onjegina, ne svidja mi se....

meni je onjegin od celog romantizma bio najzanimljivijiI sad ja uzela Evgenija Onjegina, ne svidja mi se....