Šta čitate?

ako mislis da se necija intelegencija zasniva na tome dal neko cita ili ne mnogo se varas devojko, naprotiv mislim da sam pametniji od vas sto citate jer zivot brzo prodje i onda na kraju svatite da ste ceo zivot citali dosadne knjige... zezanja vise knjiga manje woohoooooo
Pa za sve se nadje vremena...I za zezanje,izlaske i citanje...Ja volim da citam,to mi je uzivanje a ne obaveza...Ali u svemu umereno...:)

Onaj Pakao mi nesto nije iso....Prvenstveno jer ne verujem u "zivot posle zivota",a onda ima isuvise alegorije i mitskih stvari koje ne poznajem.
Sad planiram da pocnem Portret umetnika u mladosti od Dzojsa.Onda Zlocin i kazna.Onda Majstor i Margarita.Ako budem imala vremena i Kamijevog Stranca.Da,i Naslikani poljubac od Elizabet Hiki :D U medjuvremenu od lektire-Molijerova Tvrdica i Plavi zaket Duska Radovica

ako mislis da se necija intelegencija zasniva na tome dal neko cita ili ne mnogo se varas devojko, naprotiv mislim da sam pametniji od vas sto citate jer zivot brzo prodje i onda na kraju svatite da ste ceo zivot citali dosadne knjige... zezanja vise knjiga manje woohoooooo

А ти си изгледа неки млого опасан... Док ми будемо читали књиге, ти ћеш да се предозираш или ћеш се угушити повраћком кад ти дозлогрди тај силан алкохол... :mrgreen:

Dr Vojislav Šešelj - Suocavanje sa haškim inkvizitorima

:eek::eek: i ja sam prochitala od Sheshelja jednu, o brate, te knjige su izuzetnooo opshirne....

ja ove godine imam za lekitu ''dozhivljaji nikoletine bursacja''. . . . . .xD
osecjam da je zheshcji smor.. -.-

ti si 95 ili koje vec god?? :eek:
Tih, jedva sam prochitala tu knjigu, problem je u tome shto ja knjigu koja mi se ne svidi u startu uopshte ne prochitam do kraja....

I sad ja uzela Evgenija Onjegina, ne svidja mi se....

Back