Šta čitate?

Čitajući knjigu uviđam da mi taj film trenutno ne bi...odgovarao.
Jako mi je potresno,iako još nisam završila,
ali gledaću film sigurno (samo ne znam kada).;)

Ih,nemoj film,ako ti je muka kad citas knjigu,uz film ces povracati.;)

Meni to uopste nije ni potresno ni gadno ,ni mucno,ali poznajem dosta ljudi sto se tako osecaju citajuci knjigu.

Ih,nemoj film,ako ti je muka kad citas knjigu,uz film ces povracati.;)

Rekli su mi da ima neprijatnih scena.:lol:;)

Meni to uopste nije ni potresno ni gadno ,ni mucno,ali poznajem dosta ljudi sto se tako osecaju citajuci knjigu.

Meni nije gadno i mučno,ali mi jeste potresno
u smislu kolika je nebriga roditelja i uopšte svi problemi koji su
i te roditelje zadesili.
Najgore mi je ne primećivanje njene majke
jedne tako bitne stvari više od dve godine.:eek:
A opet i njen karakter...sva ona početna priča o uklapanju...
Ali dopada mi se.
Sviđa mi se što tačno opisuje svoja stanja (kriziranja)
koliko god je to moguće.

Rekli su mi da ima neprijatnih scena.:lol:;)

Meni nije gadno i mučno,ali mi jeste potresno
u smislu kolika je nebriga roditelja i uopšte svi problemi koji su
i te roditelje zadesili.
Najgore mi je ne primećivanje njene majke
jedne tako bitne stvari više od dve godine.:eek:
A opet i njen karakter...sva ona početna priča o uklapanju...
Ali dopada mi se.
Sviđa mi se što tačno opisuje svoja stanja (kriziranja)
koliko god je to moguće.

Da...neverovatno je da nije izvalila:neutral:mada je i zena psihicki bila lose te nije mnogo obracala paznju na decu,sto je dosta uticalo na K....

A opet..njena i Detlefova veza je tako dobro opisana.I dobro je sto postoje oni delovi gde ljudi sa strane (i njena majka pogotovo) govore o svemu tome.
:neutral:

A film...ima odvratnih scena....kad je prvi put intravenozno uzela H...pa onda kad je pocela redovno to da radi,pa onda krize i sama stanica Zoo.:neutral:

Inace,tu su knjigu jednom preporucili u nekom teen casopisu koji sam citala,i tako me je nervirao naslov...A posle kad sam procitala knjigu...:(

A opet..njena i Detlefova veza je tako dobro opisana.I dobro je sto postoje oni delovi gde ljudi sa strane (i njena majka pogotovo) govore o svemu tome.
:neutral:

Da,a naročito mi se dopadaju majčine izjave
gde ona govori o nekim stvarima koje je primećivala,
ali je ipak želela da obmanjuje sebe.:confused:

A film...ima odvratnih scena....kad je prvi put intravenozno uzela H...pa onda kad je pocela redovno to da radi,pa onda krize i sama stanica Zoo.:neutral:

Dogovorila sam se sa drugaricom da gledamo
kad i ona bude pročitala.
Čini mi se,biće mi lakše da gledam sa nekim.:neutral:

Inace,tu su knjigu jednom preporucili u nekom teen casopisu koji sam citala,i tako me je nervirao naslov...A posle kad sam procitala knjigu...:(

Iskreno,ja sam za tu knjigu saznala ovde iz tvojih priča.:D
Majka kad mi je videla,reče da je i ona to čitala pre jedno 27,8 godina.:eek::lol:

Danas uhvatih minut samo prvu stranicu da pogledam.
Vece sam ostavila za citanje knjige.

Rece mi bibliotekarka da je film tuzan.
Ali ne znam da li se to odnosilo na ovu knjigu ili neku drugu od Stivena Kinga, posto komentarisasmo njegova dela.

Односило се на овај наслов. Можеш и Dream Catcher да прочиташ уједно и филм да погледаш.
Књиге су углавном неупоредиво боље од филмова али већина људи нема довољно слободног времена нажалост.

Jung Cang-Divlji labudovi...
nije losa,al nije ni nesto posebna...
moze se reci biografska .Prvi deo knjige je dosta posvecen zivotu nejene babe i majke i naravno o promeni sistema(kako politickog,tako i sistema vrednosti ) u Kini..videcu kako ce se zavrsiti...

Back