Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Све што ми се чита а епска фантастика је основа тј. ® оригинални превод Господара прстенова,сва три дела и лагано.
Точак времена одбија јер је Брендон Сандерсон упропастио сам крај где
је главни лик лажно "мртав" а да то нико не зна и док спаљују туђе тело главни лик инкогнито одлази даље у свој живот
а ту има још толико тога што ме је максимално иритирало јер нису дати одговори или су траљаво написани (не сећам се тачно,толико сам била изнервирана да је боље заборавити).
Роберт Џордан је умро пре завршетка серијала и задње три књиге написа горе споменути који је добро објаснио три моћи,добро урадио елиминисање најцрње таме ал' толико тога уништио и оставио без икакве идеје да делује бесмислено сав труд Роберта Џордана.
Ако нисте спремни на "живот није фер сад",фрустрације јер не да није остављено машти читалаца него није ни споменуто толико тога заобиђите ове књиге да се не нервирате узалуд.
Мач од Шанаре I,II,IIi у оригиналу https://www.kucazasunce.com/detalji.php?p=4719 су изванредне књиге док је ноци превод катастрофа и везе нема са правим,понижење тотално.
Ако читате ту станите јер наставак је таква будалаштина да даље нема.
Девојка се жртвује да постане дрво и спаси светове,мизогино до крви далеко било.
Изостаје интересовање за то,одбија опис још кад видим поређење са јединственим Толкином јасно да се гребу за рекламу јер слуте да нису постигли жељено.
Форсирање женског је оно што разбесни и уопште идеализација тог чина а након три феноменалне књиге које остављају опис утицаја лажи на ту неку врховну таму и разоткривање истине да би народ имао слободу напишу две о женском жртовању?!
Чиста пропаганда и испирање ума а то је екстремно иритантно јер уместо обостране борбе на психичком нивоу и победе,очувања,уместо уласка у здраво функционисање или да женско прекине застарелу причу и победи славе женско страдање суицидом женског лика?(Она нестаје као женско,постаје дрво и заштити цео свет ал' то је исто,убије себе за ништа.Уместо да својим моћима љубави или разумевања зацели простор и победи а на пример остане без толике јачине моћи а не да је писац убије њену људскост претварањем у биљку са пропагандом промашеном скроз о женској безвредности.То је примитивно и мизогино на толико нивоа да изнервира нормалне особе кад читају.)
Изостаје интересовање за то,одбија опис још кад видим поређење са јединственим Толкином јасно да се гребу за рекламу јер слуте да нису постигли жељено.
Немој судити према корицама, мени лично се више свидјело него Толкин, боља је разрада ликова, унутрашња драма главног лика, на други фазон и сасвим другачија поента на крају у односу на Толкина.
Форсирање женског је оно што разбесни и уопште идеализација тог чина а након три феноменалне књиге које остављају опис утицаја лажи на ту неку врховну таму и разоткривање истине да би народ имао слободу напишу две о женском жртовању?!
Чиста пропаганда и испирање ума а то је екстремно иритантно јер уместо обостране борбе на психичком нивоу и победе,очувања,уместо уласка у здраво функционисање или да женско прекине застарелу причу и победи славе женско страдање суицидом женског лика?(Она нестаје као женско,постаје дрво и заштити цео свет ал' то је исто,убије себе за ништа.Уместо да својим моћима љубави или разумевања зацели простор и победи а на пример остане без толике јачине моћи а не да је писац убије њену људскост претварањем у биљку са пропагандом промашеном скроз о женској безвредности.То је примитивно и мизогино на толико нивоа да изнервира нормалне особе кад читају.)
Овдје није у питању жена, у питању је мушкарац који болује од лепре и неки вид окајавања гријеха, некако дјелује озбиљније, у сваком случају, ако си љубитељ жанра, моја препорука.