- Poruka
- 51.779
Kako ne znaš... pa ništa... Ne treba ti viza, pitanje je loše formulisano.
Pa o tome je i rec, i ja sam tako shvatila, jer sto bi pitao "da li imate posao"? Znaci, misli od Nove godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ne znaš... pa ništa... Ne treba ti viza, pitanje je loše formulisano.
Temu ne zna da postavi...a prica da je "putovao po svetu"...ako "svet" smatras Donje Brijanje i Gucu onda...svaka cast!
@tema
Tako se pricalo i za Rumune(kad su im ukinuli vize)...kao ko ce da ide(njima su jos uveli "neke takse" da svako ko prelazi granicu MORA da ima 500€ kod sebe kao neku garanciju),pa su Rumuni(onako bedni i siromasni kakve ih mi poznajemo) isli preko...i to nekad i do 20000(recima-dvadeset hiljada) DNEVNO!
E sad vidite...a ja licno mogu da se opkladim(u zivot ako treba) da ce pola Srbije da nestane u roku od 8 dana(prodace kuce,njive,svinje pa cak i kokoske iz zamrzivaca samo da bi otisli )....a na Forumu tek,koliko ce "njih" da "nestane"?Nece imati vremena ni da se "odjave",ni da se pozdrave sa nama (preostalima),nego TUTANJ MRSKA EU....ijaoooo...kao kad vas vidim....gledacu vas na TV-u i u Stranoj stampi pa cu i slike ovde da postavim....
A najsmesnije od svega-ako Tadic uspe da "skine vize" ima bre pola Srbije njegov dan rodjenja da slavi kao krsnu slavu(i svoje ce da se odreknu)
Eto zapamtite moje reci i ovu temu-pa se vidimo(u sta cisto sumnjam) uskoro pa da vidimo rezultate "moje prognoze"![]()
Е мој Дупент.
Тема је постављена синоћ, као наставак једне друге, што би рекли, ад хок .А што се тиче путовања по свету, мислим да још за своја три живота нећеш пропутовати , као што сам ја.
Што се тиче Бријања и Гуче, нисам НА ЖАЛОСТ ТАМО НИКАДА БИО,
али није искључено да нећу и надам се да ми НИКАДА неће требати виза приликом путовања у тај део Србије.![]()
jeste....
ma strasan si ti....sigurno si pres"o 3 granice....
Zamisli kad ja vec (sad ce uskoro u decembru)39 godina "lutam" po svetu....zamisli....zamisli moj macku!Lepo kad legnes veceras zamislis da si cika Dupont i da "lutas" po svetu kao pcela od cveta do cveta.Zelim ti,eto,makar i u snu da eto i ti nesto vidis,vazi?
Izvini, kakve veze ima Cirih i uopste Svajcarska sa Sengenom?Za pocetak sam zadovoljna sto mogu da planiram odmor u Grckoj, bez milion papira. Mozda odem i kod prijateljice u Cirih, odavno me vec zove.
Temu ne zna da postavi...a prica da je "putovao po svetu"...ako "svet" smatras Donje Brijanje i Gucu onda...svaka cast!
@tema
Tako se pricalo i za Rumune(kad su im ukinuli vize)...kao ko ce da ide(njima su jos uveli "neke takse" da svako ko prelazi granicu MORA da ima 500€ kod sebe kao neku garanciju),pa su Rumuni(onako bedni i siromasni kakve ih mi poznajemo) isli preko...i to nekad i do 20000(recima-dvadeset hiljada) DNEVNO!
E sad vidite...a ja licno mogu da se opkladim(u zivot ako treba) da ce pola Srbije da nestane u roku od 8 dana(prodace kuce,njive,svinje pa cak i kokoske iz zamrzivaca samo da bi otisli )....a na Forumu tek,koliko ce "njih" da "nestane"?Nece imati vremena ni da se "odjave",ni da se pozdrave sa nama (preostalima),nego TUTANJ MRSKA EU....ijaoooo...kao kad vas vidim....gledacu vas na TV-u i u Stranoj stampi pa cu i slike ovde da postavim....
A najsmesnije od svega-ako Tadic uspe da "skine vize" ima bre pola Srbije njegov dan rodjenja da slavi kao krsnu slavu(i svoje ce da se odreknu)
Eto zapamtite moje reci i ovu temu-pa se vidimo(u sta cisto sumnjam) uskoro pa da vidimo rezultate "moje prognoze"![]()
jeste....
ma strasan si ti....sigurno si pres"o 3 granice....
Zamisli kad ja vec (sad ce uskoro u decembru)39 godina "lutam" po svetu....zamisli....zamisli moj macku!Lepo kad legnes veceras zamislis da si cika Dupont i da "lutas" po svetu kao pcela od cveta do cveta.Zelim ti,eto,makar i u snu da eto i ti nesto vidis,vazi?
А у ком јавном ВЦ-у остављаш тај "мед" који "као пчела скупљаш од цвета до цвета" по Свету......![]()
Ne...nisi razumeo...ne cini to mene srecnim...nego moze tebe bar u snu da ucini srecnim...samo,ako ti je slaba besika,pazi kad spavas i sanjas....mozes da se "uneredis" od srece!Ма важи, ако ће те то учинити срећним. А сад сиктер иди лутај...![]()
lepo pitao neki kolega pre neki dan a i meni nije bash najjasnije
poshto vidim da zuti ko onaj mashinbravar tehnichar shta li najvishe kukumavche a njihova opcija je na vlasti
pa ne kapiram shto grabe rukama i nogama da pobegnu od njihovog voljenog bote i zutog standarda?
zar im nije ova vlast ono za shta su se borili?
Platiću 10-20e manje vizu ako sledeće godine budem putovao na letovanje u Grčku,Egipat ili Tursku.
Kako ne znas Mito...pa u onom sto si ga cistio!Secas se...muzika laganu svirucka a ti brises...sta te briga...niko te nije video...ljudi,kulturni izadju i plate...nije to kao u Srbiji!Ma znas vec ti sta se sad pravis!
Belo odelo,beli sesir,bele cipele i "skakavac" u dzepu,kao ono....opasan...kao beogradski frajer...znas vec!Нисам ја "успешни" гастос као што си ти - ја сам овде, волим своју земљу и уопште немам намеру да мрдам одавде, осим туристички, наравно. А ти најбоље знаш како ти је ту "лепо"... а нарочито ти је лепо када на форуму почнеш себе лажно да представљаш... знаш оно, изнајмиш неки рент-а-кар крш, купиш бели шешир и беле ципеле - па овде изиграваш оно што ниси... ај' ћути боље и покриј се ушима ...
Ljudi ja sam bio pre 2 god u Lloret de Mar-u, Barseloni u PortAventura parku...
Verovali ili ne na semaforu, na kome postoji dodatno (verovatno za invalide ili sl) dugme za paljenje zelenog svetla za pesake, cekamo mi sa jos dve gospodje, nailaze par pametnica iz Beograda, bez pardona pale zeleno za pesake i prolaze kao da je to najnormalnije. Nesmem ni da pomislim sta su one dve gospodje na spanskom prokomentarisale.
za rusiju nam ne treba viza, i srbi ne bi , da su pravi srbi uzeli tu vizu jer niko nema pare da putuje a i sta ce tamo,
Ti Care i kad padnes na ledja razbijes nos?
Može biti,videćemo kakav ćemo imati status dogodine.neces da platis manje za egipat i tursku