Šta ćete naučiti svog sina?

Da znas niko nije duzan da jede lose spremljeno "jelo" ,kad se zeni omakne u kuvanju treba joj ostro nabiti u gushu sve to a ne trpeti zarad "mira" u kuci,i razmaziti je, jos kad pocne da da umislja da zna da sprema:roll: , ja sam imao slicnu situaciju, jednom tako mojoj uzeo tanjir i demostrativno bacio svinjama u splacine, i otisao u jedan obliznji restoran koji posecuje celo selo i pola grada (druga polovina su papucari i gejevi) zbog nove mlade konobarice...

Usluzen ko covek ukusnim mesom, sve sa osmehom i vrckanjima fino i kulturno ,uz povremene vickaste sale i opaske , jer sam toj zenskoj mnogo gotivan :cool:...uglavnom posle nekog vremana dok sam obedovao prosla svastika pored i pozdravi me , nije proslo 2 minuta zove me zena na mob. drhtavim glasom pita ,gde sam ,kako sam,...i sve izokola i BOJAZLJIVO kad cu da se vratim kuci....?
Odgovorim ja hladno i ostro i zalupim telefon....
Kad sam dosao kuci ugodjaj i docek kao PREDSEDNIKA SAD!!!! (necu u detalje).
I do dan danas sve u savrsenom redu....
Ukratko, tako se to radi!

Tako se to radi u kuci gde se zna ko je taj ko kosi a ko vodu nosi.

Da znas niko nije duzan da jede lose spremljeno "jelo" ,kad se zeni omakne u kuvanju treba joj ostro nabiti u gushu sve to a ne trpeti zarad "mira" u kuci,i razmaziti je, jos kad pocne da da umislja da zna da sprema:roll: , ja sam imao slicnu situaciju, jednom tako mojoj uzeo tanjir i demostrativno bacio svinjama u splacine, i otisao u jedan obliznji restoran koji posecuje celo selo i pola grada (druga polovina su papucari i gejevi) zbog nove mlade konobarice...

Usluzen ko covek ukusnim mesom, sve sa osmehom i vrckanjima fino i kulturno ,uz povremene vickaste sale i opaske , jer sam toj zenskoj mnogo gotivan :cool:...uglavnom posle nekog vremana dok sam obedovao prosla svastika pored i pozdravi me , nije proslo 2 minuta zove me zena na mob. drhtavim glasom pita ,gde sam ,kako sam,...i sve izokola i BOJAZLJIVO kad cu da se vratim kuci....?
Odgovorim ja hladno i ostro i zalupim telefon....
Kad sam dosao kuci ugodjaj i docek kao PREDSEDNIKA SAD!!!! (necu u detalje).
I do dan danas sve u savrsenom redu....
Ukratko, tako se to radi!

Kad spomenu svinje i splacine,ja te sad zamisljam kao Radasina, sa sve sesircetom i gumenjacima u Selo gori a baba se ceslja:hahaha: Jos mi samo reci da ti je zence ko Radojka,:zper: Bome,ostavi njega Radojka i pobeze u SveCku.Ta tvoja dobra neka,cuvaj je da ti sto duze traje:lol:Mislim sve ovo sto procitah mi nekako izgleda i smesno i jadno istovremeno, valjda kako zivim nekim potpuno drugacijim zivotom pa to sto ti pises od mene daleko tri svetlosne godine.Al ako je vama tako lepo,ne me se tice ;)

Zene da laze to se podrazumeva e sad da ih krade to bas i nisam nesto voljan da ga ucim ali ukoliko je neka bogatunka sto da je ne opeljesi.
Најсмешније је што већина жена научи сина,ако га има да мрзи друге жене и буде мајмун и паразит,да једина жена коју треба да воли и пази може да буде само маман.

Back