Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Da bude prava muskarcina i alfa-muzjak poput Sugenzija ili Pritchera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas niko nije duzan da jede lose spremljeno "jelo" ,kad se zeni omakne u kuvanju treba joj ostro nabiti u gushu sve to a ne trpeti zarad "mira" u kuci,i razmaziti je, jos kad pocne da da umislja da zna da sprema, ja sam imao slicnu situaciju, jednom tako mojoj uzeo tanjir i demostrativno bacio svinjama u splacine, i otisao u jedan obliznji restoran koji posecuje celo selo i pola grada (druga polovina su papucari i gejevi) zbog nove mlade konobarice...
Usluzen ko covek ukusnim mesom, sve sa osmehom i vrckanjima fino i kulturno ,uz povremene vickaste sale i opaske , jer sam toj zenskoj mnogo gotivan...uglavnom posle nekog vremana dok sam obedovao prosla svastika pored i pozdravi me , nije proslo 2 minuta zove me zena na mob. drhtavim glasom pita ,gde sam ,kako sam,...i sve izokola i BOJAZLJIVO kad cu da se vratim kuci....?
Odgovorim ja hladno i ostro i zalupim telefon....
Kad sam dosao kuci ugodjaj i docek kao PREDSEDNIKA SAD!!!! (necu u detalje).
I do dan danas sve u savrsenom redu....
Ukratko, tako se to radi!
Da znas niko nije duzan da jede lose spremljeno "jelo" ,kad se zeni omakne u kuvanju treba joj ostro nabiti u gushu sve to a ne trpeti zarad "mira" u kuci,i razmaziti je, jos kad pocne da da umislja da zna da sprema, ja sam imao slicnu situaciju, jednom tako mojoj uzeo tanjir i demostrativno bacio svinjama u splacine, i otisao u jedan obliznji restoran koji posecuje celo selo i pola grada (druga polovina su papucari i gejevi) zbog nove mlade konobarice...
Usluzen ko covek ukusnim mesom, sve sa osmehom i vrckanjima fino i kulturno ,uz povremene vickaste sale i opaske , jer sam toj zenskoj mnogo gotivan...uglavnom posle nekog vremana dok sam obedovao prosla svastika pored i pozdravi me , nije proslo 2 minuta zove me zena na mob. drhtavim glasom pita ,gde sam ,kako sam,...i sve izokola i BOJAZLJIVO kad cu da se vratim kuci....?
Odgovorim ja hladno i ostro i zalupim telefon....
Kad sam dosao kuci ugodjaj i docek kao PREDSEDNIKA SAD!!!! (necu u detalje).
I do dan danas sve u savrsenom redu....
Ukratko, tako se to radi!
Jos mi samo reci da ti je zence ko Radojka,
Bome,ostavi njega Radojka i pobeze u SveCku.Ta tvoja dobra neka,cuvaj je da ti sto duze traje
Mislim sve ovo sto procitah mi nekako izgleda i smesno i jadno istovremeno, valjda kako zivim nekim potpuno drugacijim zivotom pa to sto ti pises od mene daleko tri svetlosne godine.Al ako je vama tako lepo,ne me se tice Tako se to radi u kuci gde se zna ko je taj ko kosi a ko vodu nosi.
Ribaces klozete i drzati jezik za zubima ili rondati po kontejnerima druge solucije nemas.

Најсмешније је што већина жена научи сина,ако га има да мрзи друге жене и буде мајмун и паразит,да једина жена коју треба да воли и пази може да буде само маман.Zene da laze to se podrazumeva e sad da ih krade to bas i nisam nesto voljan da ga ucim ali ukoliko je neka bogatunka sto da je ne opeljesi.

Svu decu treba učiti da odu odavde.
To se naravno ne odnosi na privilegovanu decu jer zemlja Srbija ostaje njima.
reputacija za ovo.
jer kad bismo učili decu kako da ostanu ovde, to bi značilo niz veština koje se baš ne mogu svrstati u neki moralni okvir.
a tudjina samo tu decu ceka
vremena se menjaju
ne zna evropa gde ce sa svojima,
a kamoli sa strancima