Šta ćemo kada Nikolić pobedi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TO će biti jedan od najvećih koraka za Srbiju, računajući vreme od '90. Počinje vreme koje isključuje isključivosti što se naše političke scene tiče.

A i neće biti teško da se umire strasti jer najteže je prošlo. Prošlo je ono vreme kad je moralo da se radi šta se radilo : da se ratom bori za najnužnija prava srpske nacije. Stvara se ravnoteža na globalnom planu što proizvodi veće poštovanje prava. To je ono što nam je svo ovo vreme trebalo a bili smo uskraćeni.

bice velika tragedija za registricu de sistija i ostale "experte" koji su na drzavnoj sisi, a od kvalifikacija u zivotu imaju clanstvo u DS ili DSS-u :)

Pa bato,da znaš ja nisam član ni jedne stranke i radim u privatnoj firmi,a za tvoju informaciju plate u državnoj administraciji(mislim na obične službenike) uopšte nisu dobre a to što ti veruješ lažima srs-a(malim slovima),to je tvoj problem i pravo da veruješ.

bice velika tragedija za registricu de sistija i ostale "experte" koji su na drzavnoj sisi, a od kvalifikacija u zivotu imaju clanstvo u DS ili DSS-u :)

Dear Jerry, za tvoju informaciju, ja radim 10 ( i slovima: DESETsati dnevno u privatnoj firmi... Ovoj drzavi placam porez i doprinose i jedan sam od onih koji izdravaju ljude na budzetu...

Sto se tice mojih kvalifikacija ja sam ( obrati paznju):
diplomirani ekonomista, univerzitet u Beogradu, prosecna ocena 9,20

P.S.Jerry, dobar Srbin je i onaj koji se trudi, koji radi a ne samo koji galami i srbenduje po netu

i jedan sam od onih koji izdravaju ljude na budzetu...

На буџет су недавно, одлуком ове владе на челу са Коштуницом, убачени мимо сваке законске
процедуре - НАЦИОНАЛНИ ПЕНЗИОНЕРИ (режимски уметници, част изузецима) њих 258, а свако
са по 50.000 динара пензије доживотно, плус, пензије које су већ остварили на регуларан начин!
За Слађану Милошевић и Дринку Радовановић, Коштуница је лично ургирао!

На буџет су недавно, одлуком ове владе на челу са Коштуницом, убачени мимо сваке законске
процедуре - НАЦИОНАЛНИ ПЕНЗИОНЕРИ (режимски уметници, част изузецима) њих 258, а свако
са по 50.000 динара пензије доживотно, плус, пензије које су већ остварили на регуларан начин!
За Слађану Милошевић и Дринку Радовановић, Коштуница је лично ургирао!

a ti to znaš :) a koga ce tvoji da proglase za nacionalnog umetnika ako osvojite vlast? pod jedan ima da ukinu sve koje su proglasile "demokrate" za nacionalne umetnike i da vrate one koje je sloba postavljao po kljuchu jel tako?

ma koga bre vi folirate ? :)

pa taj vas DSS pre 2000te nije imao ni 500 clanskih karata a sad imate preko 50.000 ?

Pa odakle dodjose ostalih 49.500?

Odjednom shvatili da je clanstvo u DSS jedino sto je falilo u njihovim zivotima?

NE DRUGARI

Poenta je da su se svi ti koji su se uclanili u DSS posle 2000te uclanili IZ INTERESA. Da bi dosli lakse do posla , poceli da sisaju drzavnu sisu, da bi lakse dosli do funkcije i tako dalje.

Cenim da de sisti nije u ovih 500 clanova DSS-a pre 5 oktobra.

ZNaci svi ste se vi tamo uclanili iz INTERESA a sada nam pricate neke prazne price !

pa taj vas DSS pre 2000te nije imao ni 500 clanskih karata a sad imate preko 50.000 ?

Odjednom shvatili da je clanstvo u DSS jedino sto je falilo u njihovim zivotima?

NE DRUGARI

Poenta je da su se svi ti koji su se uclanili u DSS posle 2000te uclanili IZ INTERESA. Da bi dosli lakse do posla , poceli da sisaju drzavnu sisu, da bi lakse dosli do funkcije i tako dalje.

ZNaci svi ste se vi tamo uclanili iz INTERESA a sada nam pricate neke prazne price !

E kada si to pomenuo sad ću ti reći jednu stvar a to je da je moja devojka nažalost morala da se učlani u srs kako bi dobila posao u Zemunu u jednoj državnoj instituciji koja deluje na nivou opštine........Toliko.......

a ti to znaš :) a koga ce tvoji da proglase za nacionalnog umetnika ako osvojite vlast? pod jedan ima da ukinu sve koje su proglasile "demokrate" za nacionalne umetnike i da vrate one koje je sloba postavljao po kljuchu jel tako?

Ако хоћеш можемо да причамо озбиљно, а можемо и да се зезамо око овога...

Да ли ти озбиљно мислиш, да у Србији постоји 258 заслужних уметника?

Ако ћемо право, ово са овим националним пензијама је невиђена срамота, пљачка грађана Србије и
нелегално завлачење "шапе" у буџет. Свако завлачење "шапе" у буџет, мора да прође скупштинску
процедуру.

predlazem Violetu Popadic?

Што Виолету она је млада, Слађана Милошевић је "заслужила" пензију, јер ем ју је предложио легалиста,
ем је пре 30 година отпевала "Мики Мики", ем је била 8 на Евровизији, ем је ye.avala але 10 година
у Америци....:mrgreen: Шта ћеш више?

Tačno. Kad su nam početkom devedesetih uveli sankcije, u početku nije bilo nekih vidljivih promena.

Tako će biti i sada. Ali za godinu dana, promene će biti više nego uočljive, ali ko to radikalima može da objasni.

Promena predsednika ne znaci katastrofu kako bi vi zuti to voleli da predstavite. Italija menja vlade kao carape (i ovih dana menja) pa niko ne vice da ce biti apokalipsa ako on padne sa vlasti a dodje drugi jer se tako ne vodi politka u zemlji.

Ako Nikolic bude predsednik, Srbija i gradjani dobice kontrolora vlade KOJA NIJE RADIKALSKA a samo glup covek ne vidi da je dobro imati kontrolora vlade i nekog od koga ce nasi ministri "tetkina fotelja -> 11mil za 2 god" imati sta da objasne narodu kad ih kontrolor pita neke stvari. Zbog toga je inajveca histerija u taboru DS-a jer kad krenu da ih kontorlisu isplivace ne prljav, nego ubudjali ves koji kriju. Sve afere, svi lopovluci, sva nesposobnost i namerno unistavanje ... imace sta da rasvetljava novi predsednik Nikolic.

I da, bice armagedon.. ali za zute lopove... za gradjanje, samo boljitak.

NE DRUGARI

Jerry, ja sam zavrsio fakultet, a za to ne treba partijska knjizica nego:
1) stolica
2) sto
3) brdo knjiga
4) pamet
5) volja
6) strpljenje
7) vreme

Sve dok se 90-tim pokrivavaju i pravdaju "koraci" posle istih je pitanje: dali da popravim lose ili losim da pravdam jos losije............ne gledati dalje od tih godina, ne stvarati bolje, je samo manipulisanje sa 90-im...i pranje dok iste ne presuse............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back