Шта ће Вучић изгубити на локалним изборима за мање од 6 месеци?

school-bus-bus.gif
 
Вучић је на деембарњским изборима показао своју доминацију.

Међутим, наменски је расписао изборе само за део локалних самоуправа (у онима у којима побеђује, + је пребацивао део бирача из општина где се не одржавају избори, у општине где се одржавају (доказ томе су изјаве Стаматовића, као и изјава СНС челника у Сурдулици, који су потврдили да је то редовна појава).

Можда ћу погрешити однос, али чини ми се да су децембра одржани локални избори у 75 локалних самоуправа, а 60 локалних самоуправа чека јун наредне године (или тако неки однос, скоро пола-пола).

Због скандала који је настао пребацивањем бирача из једних у друге општине + бирача из суседства, можда за локалне изборе неће бити овог трика са пребацивањем бирача из једних у друге општине.

Шта очекујете да Вучић изгуби на наредним локалним изборима јуна 2024. године?

Ценим да падају Ниш, Нови Сад, Чачак (ту ће Бошкић да нађе своје место за наредне четири године), затим, падају централне београдске општине Врачар, Вождовац, Савски Венац, Стари Град, Звездара и Нови Београд.

Ценим да ће пасти и по нека општина северно од Саве и Дунава.

Кад РИК буде објавио коначне резултате избора, биће лакше доћи до резултата управо одржаних републичких избора подељено по општинама, па ћемо видети како је ко прошао по општинама.
Šta očekivati od lokalnih izbora kad se svaka lokalna vlast za čas napuni lopovima i raznim seoskim đilkošima, tj ako samo takvi već i nisu bili jedini kandidati.
 

Back
Top