ajde sad drvlje i kamenje na mene, nisam ja konzervativna ni patrijahalna do zla boga, ali mi je nepojmljivo da muskarac zivi kod zeninih... ako vec nije sposoban da stvori svoj dom, onda mi je logicnije da zena zivi kod njegovih... ovaj moj bi pre svoja m.... odsekao, nego se ´´udao´´...
Eeejjjjjj baš simpatična tema, a pro po (ako se tako piše

) teme, danas sa matorim bila na nekom terenskom poslu, neki bankarski kredit u pitanju, mi vršili procenu. Firma mala ali rentabilna, zaposleni: gazda, gazdarica, kćerka i zet i par radnika manuelaca. Zeta poznajemo odavno, moj matori se začudio da je napustio veoma lepo i sigurno radno mesto (bio sudija u našem gradu), pa eto prešao kod tasta u firmu, pa mu to i rekao. Momak ga odmerio od starih cipela do izanđalog kaputa, pogledao svoje skupo odelo, sve do firmiranih cipela i samo se nasmešio. Šta je hteo reći tim smeškom, pojma nemam, ali vidim da mu je super u svakom pogledu.
Dvorište kao fudbalsko igralište, bazen, pa košarkaški teren, pa bašta da ti oči stanu. A tek kuća, joj bogo, ne jedna no dve, u jednoj starci u drugoj mladi, ma milina, đakuzi u tri sobe, mislim u sklopu tri sobe, pa podno grejanje, a pločice, jes' da su keramičke ali liče na parket, budibogsnama, raspametila sam se od silnog bogatstva, lepote i nadasve ljubavi među mladim ljudima o kojima pišem. Može čovek da odglumi i radost (na brzaka), i zadovoljstvo u svašta nešto, ali sjaj u očima kad pogleda svoju nevestu, eee, to se ne ume odglumiti, a ni ja nisam od juče, čisto sumnjam da je voli zbog bogatstva u koje je upao, ali bi bio lud da je ostao da dirinči za platicu od 500 evrića i u dvosobnom stanu kad mu se pružila prilika da i njemu i ženi mu, a dečici pogotovo bude dobro i predobro, a samo se eto "žrtvovao" i priženio se, pih, kakav je to Srbin, baš se nešto razmišljam ceo dan