Da, on ne bi na vlast,..posao mu je da glumi opoziciju i ide mu to vraski dobro od ruke. evo vec 12 godina

Ako se ne varam i ti si iz armade botova.
Paa, trebalo vam je vremena da se 'setite' šta će te da napišete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, on ne bi na vlast,..posao mu je da glumi opoziciju i ide mu to vraski dobro od ruke. evo vec 12 godina
То је највећи лопов у историји Срба и Србије - украо је, доказано, а и сам је признао, више од 600.000.000 УСА долара ...Мало ли је?
Mišković je dobro naplatio taj "svoj proces".Đilas ne glumata opoziciju za pare pošto ih već ima nego jer je ucenjen procesom kojim bi ga ugurali u višegodišnji pritvor slično Miškoviću ako se ne bi bavio politikom. Dakle mogao je da izabere da pobegne iz Srbije posle pada DS ili da se poveže sa novim vlastima preko angažmana u KSS a kasnije glumatanjem opozicije. Dobio je zadatak da se sa tim parama koje je nagomilao angažuje u stavljanju na čelo srpske opozicije. To nije bilo teško jer ostale stranke opozicije su novčano jadne i onda ih je on sve kupio. Računica je jasna, dok bude Vučić vladao Đilas će biti guran u prvi plan jer on kao protivnik održava tu vlast. Obojici trenutno kvari računica studentska lista ali ako ne pobedi na izborima njih dvojica će i dalje nastaviti svoju igru a šta će biti sa profesorima i ličnostima koji će biti nova opozicija u parlamentu biće dosta neizvesno do sledećih izbora.
Nema nikakve veze, guranje Miškovića u pritvor je diglo mnogo rejting Vučiću kad je trebalo. Posle par godina to je postala sporedna vest al je bila glavna u periodu 2012-14 kad je trebalo. Đilas je imao izbor za razliku od Miškovića jer je i političar pored toga što je tajkun. I Đilas je umesto bežanja iz države ili odlaska u neki pritvor izabrao da glumata opoziciju. Vlastima posle 2012 i nije odgovaralo da počiste prethodni režim za korupciju nego da im takav bivši režim bude glavna alternativa. Da su počistili taj bivši režim onda bi opozicija bila sasvim nova bez tih korupcionaša i onda bi vlastima bilo teže u borbi protiv njih kao što je sada protiv neke studentske opcije profesora.Mišković je dobro naplatio taj "svoj proces".
Je li ti poznata suma koju treba srpski narod da mu plati ?
Nešto tu nije logičo.
u pravu si. ovaj acct mi je za botovanje za vucicaAko se ne varam i ti si iz armade botova.
Mesetaris.Pa upravo ja to pitam.
Možda su uvedeni novi Reketi ? Promenila se klima ?
Đilas je dok je poslovao odbio pozive iz politike i iz SPO-a i iz DS-a.
a koliko su cornuli oni koji nisu priznali ?То је највећи лопов у историји Срба и Србије - украо је, доказано, а и сам је признао, више од 600.000.000 УСА долара ...Мало ли је?
Kako bi me ubedio (neutralan sam i Đilasa cenim kao menadžera i preduzetnika, ali ne i političara) da Đilas glumata opoziciju ?Nema nikakve veze, guranje Miškovića u pritvor je diglo mnogo rejting Vučiću kad je trebalo. Posle par godina to je postala sporedna vest al je bila glavna u periodu 2012-14 kad je trebalo. Đilas je imao izbor za razliku od Miškovića jer je i političar pored toga što je tajkun. I Đilas je umesto bežanja iz države ili odlaska u neki pritvor izabrao da glumata opoziciju. Vlastima posle 2012 i nije odgovaralo da počiste prethodni režim za korupciju nego da im takav bivši režim bude glavna alternativa. Da su počistili taj bivši režim onda bi opozicija bila sasvim nova bez tih korupcionaša i onda bi vlastima bilo teže u borbi protiv njih kao što je sada protiv neke studentske opcije profesora.
najverovatnije su to isti ljudi.A za gospodu botove pitanje: Da li bolji pravnici sede kod Miškovića u firmi (ili ga brane i tuže Srbiju)
ili u tužilaštvu ?
Dopunio sam:najverovatnije su to isti ljudi.
just sayin'
Nisu isti ljudi, siguran sam.(I čije su plate veće)
a u tuzilastvu sede ljudi koji su mu na platnom spisku.Nisu isti ljudi, siguran sam.
Mišković svoje ljude vrbuje još na fakultetu.
No sačekaću i vas molim da sačekate da gospoda botovi odu po 'svoje' mišljenje kod poglavnika .A za gospodu botove pitanje: Da li bolji pravnici sede kod Miškovića u firmi (ili ga brane i tuže Srbiju)
ili u tužilaštvu ?
(I čije su plate veće)
To bi već bila korupcija ili mito ,.. zloupotreba službenog položaja i čudo neviđeno da su preživeli od Vučiċa.a u tuzilastvu sede ljudi koji su mu na platnom spisku.
ako i nisu fizicki isti ljudi, ista su ekipa
evo ti gospodza dolovac.To bi već bila korupcija ili mito ,.. zloupotreba službenog položaja i čudo neviđeno da su preživeli od Vučiċa.
I šta nam to govori ?evo ti gospodza dolovac.
Од 1996. до 2003. године заменик општинског јавног тужиоца у Новом Саду.
Од 2004. до 2007. године заменик окружног јавног тужиоца у Новом Саду.
Од 2007. до 2009. године вршилац дужности окружног јавног тужиоца у Београду.
Од 01.01.2010. године је републички јавни тужилац.
Од 12.05.2023. године је врховни јавни тужилац.
i koga je istuzakala od ovih glavonja?
...
U pravu su studenti...
Nikada moja logika nije gotovila Šešelja.ako cemo tvojom logikom, i seselj je u pravu pa nikom nista
e to je rekao drug Titologika:studenti su u pravu
i seselj je u pravu pa sta sa tim?
Malo mu 619 miliona evra, hoće još.
Teško se zarađuju toliki milioni van politike, bar ovde na Balkanu.