Šta će biti kad se vrati Šešelj?

Analiticari :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Zna li neko jedno ime da nije na Tadicevoj kinti 2000-3000 din za TV EKSPERTIZU :zcepanje::zcepanje::zcepanje:Moralni bedak:evil: Fuj,fuuuuj

Problem je veći u tome, što ne znam ni jednog političara u Srbiji, da nije na tajkunskoj kinti. :think:

:sad2:

I opet, meni je sve to tužno i hvata me neka jeza od vremena koja dolaze...:sad2:,

a ti se nekako histerično smeješ, .... na svaku temu....:confused:

http://www.mondo.rs/s200292/Srbija/Sta_ce_biti_kad_se_vrati_Seselj.html
Šta će biti kad se vrati Šešelj?
Kako će povratak lidera radikala iz Haga u Srbiju uticati na politička zbivanja? Korist za SRS i DS, šteta za SNS i DSS, procenjuju analitičari.
v200292p0.jpg

Eventualni povratak Vojislava Šešelja u Srbiju, o čemu se poslednjih dana naveliko priča, verovatno bi ojačao Srpsku radikalnu stranku, smatra većina političkih analitičara, mada bi, kako ocenjuju, zbog njegovih "tvrdih" istupanja to mogao da bude i mač sa dve oštrice, pišu "Novosti".

Prva na listi stranaka koje bi mogle da pretrpe izvesne političke štete od mogućeg učešća lidera SRS na narednim parlamentarnim izborima je, kako navode, Srpska napredna stranka, koju danas predvode njegovi nekadašnji partijski saborci.

Osim radikala, političku korist bi, posredno, najverovatnije imala i Demokratska stranka, kažu analitičari.

Milan Nikolić, direktor Centra za proučavanje alternativa, ocenio je, za "Novosti", da će sve zavisiti od Šešeljeve retorike.

"Ukoliko ostane na staroj taktici - tvrdom nacionalizmu i napadima na Nikolića i Vučića, to će se odraziti na smanjenje rejtinga SRS, j
...........................
...........................
Ће да буде пиздарија....[/SIZE][/B]:per: :per: :per:

Ако Шекија осуде,његова политичка каријера је готова! Ако га ослободе могао би да озбиљно помути рачуне Томи Николћу и СНС,али не би дошао на власт! У таквој ситуацији профитира Тадић и његова ДС,јер опозиција не би могла да формира власт без коалиције СРС и СНС што је мало вероватно,мада ни то не бих искључио јер власт је слатка па се лако прелази преко политичких непријатељстава,псовки и увреда!

neće bit ništa. šeki nema legitimitet naroda tako do izbora može samo mlatit praznu slamu. a kad uđe u parlament može bit konstruktivna oporba. možda ne zna da je prošlo vrijeme 90-tih kad su se u parlamentu nosili pištolji, al naućit će.
a evo i da se ne zaboravi

Чиста лаж.Војислав Шешељ потиче од породице Шешлија из села роваца и крсне славе СВ Лука.Због крвне освете у Црној гори,која је владала тада,преселили су у Херцеговину и као многи тада променули презиме у шешељ,како би заварали траг и како би престала крвна освета,што је случај са многим породицама из Црне Горе.

Ово је једна подмукла и глупа лаж.

У Црногороском родословнику и пореклу,тачнпо пише од којих предака потиче Војислав Шешељ.

Opasce rejting SNS i porasce rejting SRS, ali nijedna od te dve stranke nece imati snage da napravi vladu tako da ostajemo osudjeni na zute.

Pogotovo što žuti slabljenjem SNS.............j a č a j u.

Ali nema brige, Toma je reko cenu, Boris je prodo Telekom ...., tako da će po svoj prilici Šeki još malo da odleži. Za sada Borisu nije potreban.

Poslednja izmena:
tresla se gora rodio se mish z:lol:

Draga moja, nezavisno od ove gore sto se sad tresla... i sta god da se rodilo...., kad bi ti samo mogla da pretpostavis sta nas ceka...?

Ja bih zaiste volela da sam optimista kao ti.

I sa optimisticnim tonom u recenici... sve se to oseca veruj mi.. i to je dar od Boga i treba tako!

I Sa tim zimskim kapicama u sred proleca...?

Al sta ce biti kad provalis da si se probudila?

Takva je tema.., pa da vidimo sta bi ti uradila, kad bi shvatila da si sanjala?

Ако Шекија осуде,његова политичка каријера је готова! Ако га ослободе могао би да озбиљно помути рачуне Томи Николћу и СНС,али не би дошао на власт! У таквој ситуацији профитира Тадић и његова ДС,јер опозиција не би могла да формира власт без коалиције СРС и СНС што је мало вероватно,мада ни то не бих искључио јер власт је слатка па се лако прелази преко политичких непријатељстава,псовки и увреда!
Ekspertiza je par ehcellence :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Fenomenalno!
:mazi:

Back