- Poruka
- 6.984
njene usne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da idem na koncert AC/DC,
da popijem kafu sa lyonom,
da moja druzzina sa frpa nadje Admit 8 pass,
da naslikam remek-delo,
da mi neko pokloni Dino-jaje, to je ono shto kad ga stavite u toplu vodu izraste iz njega dinosaurus koji mozze da viri iz tegle,
i da se sutra ceo dan smejem.

eto, i ja bih voleo da moj bard predje lvl sutra : )
Tj. da mi dan traje 36 sati. 
ne diraj mu Zikuda ukinu zikinu sarenicu
danas sam se uspavao pa sam samo kraj video:-( al izgleda da je bilo veselo i muzika i pice i krkanluk ... Ziku za predesdnika !

muhahahaha cika zika lep ko slika,ko njega ne voli ne zna sta valjada ukinu zikinu sarenicu

tako je ,ko ne voli Ziku nije dobar covekmuhahahaha cika zika lep ko slika,ko njega ne voli ne zna sta valja![]()
![]()

da ukinu zikinu sarenicu
kazi dino![]()

@tema voleo bih sedmicu na lotou, a sve ostalo bi sam sredio![]()
Nemoj tako, znas da je moj tata dobio onaj pozlaceni slavski komplet u jednoj od njegovih emisija. (smesuci smajli)

Da idem na koncert AC/DC,
da popijem kafu sa lyonom,
da moja druzzina sa frpa nadje Admit 8 pass,
da naslikam remek-delo,
da mi neko pokloni Dino-jaje, to je ono shto kad ga stavite u toplu vodu izraste iz njega dinosaurus koji mozze da viri iz tegle,
i da se sutra ceo dan smejem.
toliko sam umorna i iscrpljena sada,otiso mi i poslednji atom snage da mi je svaki osecaj tako prokleto zatupljen i ne mogu da verujem ne zelim nista osim da me neko prebaci u krevet,pokrije,ugasi svetlo i diskretno se povuce iz moje sobe![]()
pa nemam hvala na brizijel imas i neku muzicku zelju?