Šta biste vi uradili ?

@Lagerta

Ja mnogo obožavam tehnološka čuda pc/laptop windows pa tablet koji povežem sa microsoft nalogom pa imam uvek fajlove i dokumenta iz oblaka
Evo sad i ovaj nintendo Switch2... prenosni ruter...

Ali mobilne telefone nikad nisam voleo
Da bih sebe naterao da koliko toliko budu pri meni izabrah onaj sa znakom Batman-a tj motorolu i uvek bude motorola
I vremenom su ljudi preispoljili svoje negativnosti
Meni je to toksičan uredjaj

@Lagerta

Ja mnogo obožavam tehnološka čuda pc/laptop windows pa tablet koji povežem sa microsoft nalogom pa imam uvek fajlove i dokumenta iz oblaka
Evo sad i ovaj nintendo Switch2...

Ali mobilne telefone nikad nisam voleo
Da bih sebe naterao da koliko toliko budu pri meni izabrah onaj sa znakom Batman-a tj motorolu i uvek bude motorola
I vremenom su ljudi preispoljili svoje negativnosti
Meni je to toksičan uredjaj
Ali povremeno neophodan...

Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?
Oh... Ovan sam, i samo oponašam iz čistog inata. Sećam se da mi je osoba prigovorila što mnogo buljim u telefon, a samo sam se ugledala na nju i buljila u telefon isto koliko i ona.
Zaista smatram za nepoštovanje da pretražujem telefon u tvom društvu. Ti si moj centar sveta. Osim ukoliko blejiš u telefon, a onda se čudiš što ja blejim
u svoj.

Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?
Naravno da bih rekla da je nepristojno i bezobrazno. Okružena sam takvim ovisnicima.
Nekada i malo istrpim, ali kada mi krene stavljati telefon pod nos i pokazivati slike mačke, djece, nekih nepoznatih ljudi tada poludim.

Back