Šta biste vi uradili ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
406.450
Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?

Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?

Ustala bi i otišla svojoj kući
Narezala sebi dve tri kriške slanine , malo luka i šnitu kruha

Uživala bi maksimalno umjesto da se patim u tom društvu

Razumem javljanje il odgovor na poneku poruku al konstantno gledanje u telefon je uvreda za onoga sa kim si. Obično pitam, je l ti dosadno, aj se rasturamo :mrgreen:

Uvek zavisi ko to radi i koji je razlog...
Znam ljude koji to rade, ali sa dobrim opravdanjima i ne uvek...nekim ljudima je kafana isto što i kancelarija, pa je telefon samo deo kancelarijskog materijala...i kada znaš zašto je na telefonu stalno, šta te briga...

Poslednja izmena:
Glupa je situacija, jer ako bi izašao sa nekim, to znači da se nismo dugo videli i da je povod našeg izlaska naše druženje i pričanje. A i ja sam zanimljiv i sa kim bih izašao bio bi meni zanimljiv. A sa nekim sa kim se viđam često ne bih ni izašao. Haha Plus što ne bih poštovao sebe ako bih dozvolio da se to desi. Jer s kim si, takav si. I ta(j) ako je takav onda te ne poštuje jer si dozvolio da te ne poštuje, samim tim ne poštuješ samog sebe.
Dva puta sam isto rekao, a? Haha
Čim neko gleda u telefon, znači da mu je dosadno. Ili da sam mu dosadan. Čemu onda sastanak. Nekako je apsurdno. Besmisleno. Nije logično. Paradoks. Haha
U svakom slučaju isključim zvono ili i internet. Tako je jedino kulturno. Kao u bioskopu ili pozorištu. Ako nema šta više da pričamo, tražimo račun, za piće, hehe. Ili poručimo da jedemo.

Poludeo narod...
Sede dvoje mladih na klupi i svako kuca po svom telefonu...
Valjda razmenjuju utiske sudara sa svojim ortacima i ortakinjama

Back