Šta biste vi uradili ?

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
402.391
Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?

Ako neko ko je sa vama u društvu, u kaficu na primer,devojka,decko ili prijatelj,non stop drži telefon u ruci i ne skida se sa njega ?

Da li bi rekli ..daj bre ostavi(odhebi) taj telefon, pitali da li sluša to što pricate, ili i vi uzeli telefon ili se jednostavno okrenuli i otišli ?

Ustala bi i otišla svojoj kući
Narezala sebi dve tri kriške slanine , malo luka i šnitu kruha

Uživala bi maksimalno umjesto da se patim u tom društvu

Razumem javljanje il odgovor na poneku poruku al konstantno gledanje u telefon je uvreda za onoga sa kim si. Obično pitam, je l ti dosadno, aj se rasturamo :mrgreen:

Uvek zavisi ko to radi i koji je razlog...
Znam ljude koji to rade, ali sa dobrim opravdanjima i ne uvek...nekim ljudima je kafana isto što i kancelarija, pa je telefon samo deo kancelarijskog materijala...i kada znaš zašto je na telefonu stalno, šta te briga...

Poslednja izmena:
Sasvim je druga stvar kada s nekim ideš na piće ili večeru, pa čak i sa tim istim, onda je neoprostivo mlaćenje telefonom i takve baš ne znam, a one koje znam ne bi ni meni oprostili da sam na telefonu više od 10sec...

Glupa je situacija, jer ako bi izašao sa nekim, to znači da se nismo dugo videli i da je povod našeg izlaska naše druženje i pričanje. A i ja sam zanimljiv i sa kim bih izašao bio bi meni zanimljiv. A sa nekim sa kim se viđam često ne bih ni izašao. Haha Plus što ne bih poštovao sebe ako bih dozvolio da se to desi. Jer s kim si, takav si. I ta(j) ako je takav onda te ne poštuje jer si dozvolio da te ne poštuje, samim tim ne poštuješ samog sebe.
Dva puta sam isto rekao, a? Haha
Čim neko gleda u telefon, znači da mu je dosadno. Ili da sam mu dosadan. Čemu onda sastanak. Nekako je apsurdno. Besmisleno. Nije logično. Paradoks. Haha
U svakom slučaju isključim zvono ili i internet. Tako je jedino kulturno. Kao u bioskopu ili pozorištu. Ako nema šta više da pričamo, tražimo račun, za piće, hehe. Ili poručimo da jedemo.

Back