- Poruka
- 82.276
Juče bacim oko ono iste moje za po kući grubin papuče braon izvrnuta koža na rts2

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni na ulicu ne idem u papučama i sandal-sandaletama jer ne volim ispucale pete i moram noge da perem na svakoj česmi. Dizati noge pred babama i dedama nije baš cool.Juče bacim oko ono iste moje za po kući grubin papuče braon izvrnuta koža na rts2![]()
Pogledajte prilog 1563307
1600 dinara grubin outlet u blataji. Slučajno naleteo.Широко, брат мој.
За по кућу носиш папуче од изврнуте коже.
"slučajno"1600 dinara grubin outlet u blataji. Slučajno naleteo.
Ozb žena tamo svraćala povremeno po nešto ni ne sećam se šta valjda dok smo renovirali neki stan u zemunu. Davno beše ima 7-8 god."slučajno"![]()
8 godinaOzb žena tamo svraćala povremeno po nešto ni ne sećam se šta valjda dok smo renovirali neki stan u zemunu. Davno beše ima 7-8 god.
Pa nosiš po kući kakav kvalitet? Klompe8 godina
Šta ti je kvalitet......
Treba.Stekla sam utisak da su Srpkinje više sređene za emisije.Ovde u emisijama gde sam se ja pojavila,sve su bile (uključujući i mene ) obučene prosečno.Da kažem normalno.Dok kod srpkinja to su haljine,šminka na mestu,nokti.Izazovne su-hocu to da kazemŽena uvek treba da bude sređena i spremna, nikad se ne zna. Ako nije sređena onda joj je i život u haosu![]()
U Urbanoj Dzungli mi se desilo da su i zumirali moje patike. Sve su bile u tome.To je jedan madjarski ples-zapravo da budem iskrena setas se dva sata uz muziku ali je ambijent super.Bili smo u Kostolany Dezo pozoristu u Subotici,u našem lokalnom pozoristu,u jednom ateljeu.Eto i posle ostaneš usedelica, kada te starost pita gde ti je bila mladost a ti kaži morala sam da đuskam u patikama. Nisam se setila da postoje ravne čizme i baletanke.
Ja mislim da se u svetu to ne ceni.U Americi sve žene izgledaju prirodno.Imaju neku prirodnu duzinu kose,oblace se pristojno,pokriveno.To je samo moje mišljenje naravno.Imas i ti pravo na svoje.I naiđe onaj pravi a ti u patikama jbg. On prođe i nikada više se ne vrati taj trenutak.
Zato žene pamet u glavu! Uvek utegnute i na što višim štiklama! To se ceni!