Šta biste kupili da imate 20+ miliona dol?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta? 😄

Šta biste vi?
On priča iz ugla nekoga ko ima pare, i zaista 20 miliona nije nešto. Malo bolja kuća ili stan u ekskluzivnim delovima nekoliko polularnih gradova, tipa LA, SF ili NY će da te otkošta 10-15 miliona. Dva besna auta 1,5 do 2 miliona. Održavanje svega toga će u veoma kratkom roku da pojede šta god da je ostalo.

Očito se osvrnuo na to da 20 miliona nisu neke pare da misliš da možeš sa tim da imaš superluksuzan život

E, a nisi delovao kao neko ko ga baca na muškarce.

Pa nick mu je "mačevalac", jbt 😂😂😂

Mnogo si naivan
Ја против гејева немам ништа. Једино ме нервирају оне затегнуте чарапе.
Не мислим да је баш хомосексуалност нормална, сматрам да је неки поремећај, али поремећаји ионако постоје на сваком ћошку.
Што је опет против мејнстрима данас и прогласили би те биготом ако кажеш да је то медицински поремећај.
Ја бих могао и да се дружим са гејевима и сматрам да треба да имају право на нормалан живот.
Тачно се зна колико их има у популацији.

Ја против гејева немам ништа. Једино ме нервирају оне затегнуте чарапе.
Не мислим да је то баш хомосексуалност нормална, сматрам да је неки поремећај, али поремећаји ионако постоје на сваком ћошку.
Што је опет против мејнстрима данас и прогласили би те биготом ако кажеш да је то медицински поремећај.
Ја бих могао и да се дружим са гејевима и сматрам да треба да имају право на нормалан живот.
Тачно се зна колико их има у популацији.
Molim te...

Oh, kupuje se. Itekako.

...теби јевремеовденанекакав начин плаћено...до квећин није...

тако дамноге/и својим протраћеним временом..практично 'нежељеним полоном'..'финнасирају твој пешчаних' односно окећу таксиметар '

Narkoman, crnac, musliman i sliovatelj...
Primio sam sakramente u katoličkoj crkvi, ali sam si na poslu prebacio religiju u Sunni Croatia, zbog dva dodatna slobodna dana godišnje, koji su zakonom propisani.
Što se tiče narkotika, tretirao sam u mladosti jako puno marihuane, a kao zrela osoba tripove na jako visokim dozama psihodelika (iznimno rijetko, u prosjeku možda jednom u dvije godine).
Osoba tamnije boje kože nisam, a nisam nikoga ni silovao.
Nadam se da sam ipak bolji od gospodina iz videozapisa.
Šalu na stranu, ali prvi put vidim i čujem lika.
Za Andrew Tate sam čuo, ali pojma nemam tko je i čime se bavi.
Čak u odnosu na ostale negride ostavlja pristojan dojam.

Primio sam sakramente u katoličkoj crkvi, ali sam si na poslu prebacio religiju u Sunni Croatia, zbog dva dodatna slobodna dana godišnje, koji su zakonom propisani.
Što se tiče narkotika, tretirao sam u mladosti jako puno marihuane, a kao zrela osoba tripove na jako visokim dozama psihodelika (iznimno rijetko, u prosjeku možda jednom u dvije godine).
Osoba tamnije boje kože nisam, a nisam nikoga ni silovao.
Nadam se da sam ipak bolji od gospodina iz videozapisa.
Šalu na stranu, ali prvi put vidim i čujem lika.
Za Andrew Tate sam čuo, ali pojma nemam tko je i čime se bavi.
Čak u odnosu na ostale negride ostavlja pristojan dojam.
Oва причица о 20М је постзатворска исповест у шифрама, јер су толико Американци платили да га Цигани више не силују у румунском затвору, из ког је једва жив, као и сваки пристојан и невино осуђен човек, претекао...

Oва причица о 20М је постзатворска исповест у шифрама, јер су толико Американци платили да га Цигани више не силују у румунском затвору, из ког је једва жив, као и сваки пристојан и невино осуђен човек, претекао...
Mili moj, oprosti, ali pojma nemam o čemu pišeš.
Ozbiljno sad, ne šalim se.
20 metara?
Zatvor?
Što?

???
Verstehe nur Bahnhof.
Što, kako, koje sliovanje?
Ssda pao mrtav ako znam o čemu se radi, a i lakše mi je tako.

Mili moj, oprosti, ali pojma nemam o čemu pišeš.
Ozbiljno sad, ne šalim se.
20 metara?
Zatvor?
Što?
Па главио је у Румунски затвор до пре пар месеци, јер одавно ради као ''мула'' за интернационалне кријумчаре дијаманата и то тако што својим колегиницама сексуалним радницама, дијаманте испосакривава по... одређеним џеповима у телу... Мула трафикинг како се већ каже у свету дијаманата

Кад су му то код колегиница пронашли и повадили из глутеуса, оптужили су га за подвођење те моралне госпођице да би избегле робију за кријумчарење милиона, а он је морао да моли Трампа да му плати високу кауцију, јер обрезани око трампа користе тог мајмуна за неовлашћени пренос дијаманата ради поткупљивања политичара у Румунији, Мађарској, Британији и сл...

Нису се добро провели мулаши, јер ем што су им Румуни све дијаманте конфисковали, ем што су платили неколико милиона за ту наркоманску мајмучину алахову, да га пусте из затвора

Па главио је у Румунски затвор до пре пар месеци, јер одавно ради као ''мула'' за интернационалне кријумчаре дијаманата и то тако што својим колегиницама сексуалним радницама, дијаманте испосакривава по... одређеним џеповима у телу... Мула трафикинг како се већ каже у свету дијаманата

Кад су му то код колегиница пронашли и повадили из глутеуса, оптужили су га за подвођење те моралне госпођице да би избегле робију за кријумчарење милиона, а он је морао да моли Трампа да му плати високу кауцију, јер обрезани око трампа користе тог мајмуна за неовлашћени пренос дијаманата ради поткупљивања политичара у Румунији, Мађарској, Британији и сл...

Нису се добро провели мулаши, јер ем што су им Румуни све дијаманте конфисковали, ем што су платили неколико милиона за ту наркоманску мајмучину алахову, да га пусте из затвора
To je neka ženska budala...

Back