S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.483
Danas to nije isti onaj novac kao pre 10-15 godina.
Investirao bih, manji deo u neke sigurnije investicije, veći deo u kripto.
Investirao bih, manji deo u neke sigurnije investicije, veći deo u kripto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a nisi delovao kao neko ko ga baca na muškarce.Ендрју Тејт је најсекси створење универзума.![]()
E, a nisi delovao kao neko ko ga baca na muškarce.
Pa što da nePobogu, Paula, gde nadje ovog imbecila da citiras![]()
Misliš na mačevanje sa... khm... ne sa mačevima, nego... znaš šta hoću da kažemPa nick mu je "mačevalac", jbt![]()
Ali si došao da kažeš da ne bi ništa rekaoO tome bih razmisljao kad ih budem imao a treba da sedesi neka naucno fantastika dabi ih imao.
Znam sigurno da se ne bih hvalio i dosao ovde na forumu da javim sta cu a isto tako necu ni da kazem sta bi...Sve mu dodje na isto...
Mnogo si naivanMisliš na mačevanje sa... khm... ne sa mačevima, nego... znaš šta hoću da kažem![]()
Ali si došao da kažeš da ne bi ništa rekao![]()
aj pa javi da iznesemo misljenjeObisao bih 20-30 destinacija i odabrao jednu gde cu provesti ostatak zivota, kupio tu nekretninu
Ostavio bih 2-3 mil da imam za dozivotne troskove
2-3 mil u neku banku
Ostalih 15 bih upotrebio da uradim nesto korisno za civilizaciju ili bar deo nje.
Ne znam sad tacno kako javicu sta sam smislio kad budem u toj situaciji
Sviđa mi se ideja da se pokloni 10tak.. to bih i ja. Najbližim ljudima i možda nekoj instituciji da kupe nešto korisno. To je 2 mil. Možda čak i 4 mil.
Kupila bih sebi stan recimo trosoban na najlepšem mestu u bgu, ne bih štedela. Zatim stan negde u grčkoj na moru. Deci auto.
Oko 10 mil uložila u nekretnine i berzu.
Ostatak na računu za trošenje za ne daj bože, za starost da imam da plaćam da se brinu o meni.
Ali da, ima onaj lik ne mogu da nađem rils koji reče da ništa nije kupio u realnosti, ima milione, spava po hotelima, nema čak ni stan ni auto ni jahtu, ništa
Mislim i osnivač telegrafa?https://iask.ai/q/millionaires-hotel-lifestyle-homeless-8jr2q5o
...
Николас Бергруен, немачко-америчко држављанство са двојним држављанством, је бизнисмен са нето вредношћу већом од 2,3 милијарде долара. Упркос огромном богатству, штампа га је назвала „бескућником милијардером“ јер је продао све своје стамбене некретнине почетком 2000-их и сада
...
Objasni to gladnom coveku kad vidi hranu.
Kupio bi nesto najdragocenije....slobodno vreme...
Mozda neku vikendicu na planini...
Mislim i osnivač telegrafa?
tacno tako sa parama se kupuje slobodno vreme.
necemo jer idem da radim uskoroauuu saće odemo na tešku filozofiju
![]()