gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Kako zamisljate savrsenstvo,savrseno bice?I uopste sta bi za vas pojam savrseno predstavljao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako zamisljate savrsenstvo,savrseno bice?I uopste sta bi za vas pojam savrseno predstavljao?
Savršenstvo je nešto što običan čovek ma koliko se trudio ne može nikada dostići. Zato i jeste čovek sa svim svojim vrlinama i manama.
Da je bog hteo da stvori savrsenog coveka vec bi ga stvorio.
Savrseno bice bilo bi ono koje ispunjava sve moje (opravdane) zelje i ono koje me bolje poznaje od mene same.
Covek je stvoren kao savrsen...
Sada smo nesavrseni...
Moze ga dostici jer ce Bog dovesti ljude do savrsenstva.
Savršenstvo je nešto što običan čovek ma koliko se trudio ne može nikada dostići. Zato i jeste čovek sa svim svojim vrlinama i manama.
pa stvorio ga je,savrsen je zato sto je slobodan u svom izboru...ima li veceg savrsenstva od slobode?
Slobodan izbor, gde to postoji? Danas nekom reci da ima slobodan izbor
jednako je tvrdnji da ako dovoljno visoko skocimo mozemo reci da smo
leteli.
Umalo da zaboravim, savrseno bice je Konj, za malo hrane i paznje
vraca desetostruko vise i sto je najbitnije ne ume da mrzi, kao recimo
bica koja bog stvori po svom obliku.
Sta je tebi nametnuto?Sta je ono sto ti moras?
ti dozivljavas bice kao neku posledicu,kao nekog ko radi po automatizmu....ali u prirodi nije tako....
Covek je stvoren kao savrsen...
Sada smo nesavrseni...
Moze ga dostici jer ce Bog dovesti ljude do savrsenstva.
pa stvorio ga je,savrsen je zato sto je slobodan u svom izboru...ima li veceg savrsenstva od slobode?