Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
Jutros sam se usrecio.. mmmm..Twisted Transistor:...kukuruz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutros sam se usrecio.. mmmm..Twisted Transistor:...kukuruz...

bdaca007:Da mi opet dodje onaj sa skuterom ispred kapije...![]()

ma daj,bjezi..ja jedva dochekala da dodjem kucji..a da nisam juche,ko zna kad bi...izgori cijela hercegovina..juche sam prolazila kroz najvecje pozare,nisam dala staroj da se vracja nazad pa okolo (a okolo je preko srbije,a to je za X km duze)... Uzas,uzas...sve televizije i radio stanice bruje o tome...shushu:crkni
btw postoji neka shansa da se spustim u budvu![]()
bdaca007:e pa,mene bi to usrecilo u svakom momentu,tako da to mogu pisati bez prestanka...![]()

jaaaoojjj smaras vise, ebali te fakin' peppersi, ****** zivot ako samo o tome znas da pricas!*RHCP 4ever*:Da se vratim TACNO mesec dana unazad... Hocu da je sad 26. jun 2007. godine i da sam u Indjiji!!! Hocu vremeplov!!!![]()

I drago nam je jako zbog tebe...ali imaj obzira prema nama malo!*RHCP 4ever*:Nikad vi to necete razumeti... Ja ih obozavam NENORMALNO MNOGO!!!![]()
*RHCP 4ever*:Nikad vi to necete razumeti... Ja ih obozavam NENORMALNO MNOGO!!!![]()
Shinoda:Nemas ti za sta da se izvinjavas!samo mi nije jasno zasto moras da odgovaras na istu temu 5 puta na isti fazon!
skapirali smo i prvi put!
![]()