ШТА БИ УРАДИО ЗОРАН ЂИНЂИЋ .. ?

На ултиматум за беспоговорно признање Косова Зоран Ђинђић би:

• потписао по кратком поступку па ком опанци ...

• одбио и тражио наставак преговора.

• одбио и прекинуо све даље преговоре који се воде на овакав начин.

• Не знам шта би урадио.

• потписао по кратком поступку па ком опанци ...

• одбио и тражио наставак преговора.

• одбио и прекинуо све даље преговоре који се воде на овакав начин.

• Не знам шта би урадио.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Видели смо шта је и како је ..

Да је Зоран Ђинђић на месту Ивице Дачића, а на пр. Коштуница председник уместо Томислава Николића,

и да су дошли на ову прекретницу .., а да препоставимо да садашња власт није заслужна за овај ултиматум како су га нама овде презентовали ... дан Д и слично .., паника, хистерија ...,

већ да је то нешто што је могло да се догоди сваком.

Шта би урадио Зоран Ђинђић .. ?

Да је Зоран Ђинђић на месту Ивице Дачића, а на пр. Коштуница председник уместо Томислава Николића,

и да су дошли на ову прекретницу .., а да препоставимо да садашња власт није заслужна за овај ултиматум како су га нама овде презентовали ... дан Д и слично .., паника, хистерија ...,

Progutao zabu, verovatno najvecu.

Сви који нису у својим програмима и активностима имали идеју државе Србије,уместо неких крњих остатака Југославије су нас довели ту где смо,без обзира на своје партијске и идеолошке разлике.Никоме од њих није била на првом месту држава Србија.

Điki je izdajnik, ali, tek ovakve teme su ti ... Lepše je da zovneš komšinicu na kafu i da gledate u šolju jednna drugoj.

- Vidim imaš neki put, jedan crni čovek ti se smeši, naklonjen ti je. Imaš slovo T, nešto si tela ?! :lol:

Ne bi dopustio da dođe do ovoga uzmi ili ostavi.
Kosovsko pitanje bi već bilo rješeno i danas ne bi brinuli o tome.
Žao mi je što neki ne vide koliko je pogubno ono neše sklanjanje problema pod tepih,ili ono kako ćemo-lako ćemo.

retoričko je pitanje, bez označavanja krivca zašto je do ovoga došlo jer to je druga tema,

već da je došao u ovakvu situaciju .., šta bi uradio .. ?

Djindjic je jos krajem 2002. krenuo u resavanje kosovskog pitanja. Poslao je pisma na par vaznih adresa, odakle je dobio vrlo ostar odgovor u smislu "cuti tamo, sta imas ti da mislis ili radis".
Da se nije desilo ono sto jeste, misljenja sam da bi do kraja 2005. taj problem bio resen.

Oko same tehnike pregovore ne mogu sigurno da tvrdim, da li bi se on licno sastajao sa nekim ili bi imao potpuno opunomocenog izaslanika. Mozda sam malo blizi resenju da bi on sam isao, jer retko ko ovde uopste ima hrabrost da preduzme bilo sta.

U svakom slucaju - ne bi se ovako razvlacili. A Kostunica bi smetao, naravno, koliko god moze. Izigravao bi noja kao sto radi i danas. Njega niko nije obavestio da ako zazmuri (i sakrije se iza neke teorije) da problem nece da nestane... samo ce da se poveca (i na kraju eksplodira).

- - - - - - - - - -

retoričko je pitanje, bez označavanja krivca zašto je do ovoga došlo jer to je druga tema,

već da je došao u ovakvu situaciju .., šta bi uradio .. ?

Ne bi dosao jer on to ne bi na taj nacin uradio. Ne moze da bude uporedjeno.

A Kostunica bi smetao, naravno, koliko god moze. Izigravao bi noja kao sto radi i danas

on se u pravo razume samo dok je opozicija, kad je na vlasti i kad su njegovi bilmezi po budžetskim firmama
tad zaboravi na zakon, o pedofiliji i Darvinovoj teoriji da ne govorimo - to mu bio gorući problem,
a kad zagusti i kad vidi da je op-trt odmah furne od odgovornosti pa raspiše izbore.

Kako reče Mita Koštuničin - situaciju treba zamrznuti do daljnjeg

Valjda da stoji u frižideru dok nam ne dodju gosti pa da onda odledimo
Izuzetna logika

A sad počeo da lepi plakate - ne košta ga ništa a mož neko da pomisli kako je patriota

Poslednja izmena:
Djindjic je jos krajem 2002. krenuo u resavanje kosovskog pitanja. Poslao je pisma na par vaznih adresa, odakle je dobio vrlo ostar odgovor u smislu "cuti tamo, sta imas ti da mislis ili radis".
Da se nije desilo ono sto jeste, misljenja sam da bi do kraja 2005. taj problem bio resen.

Oko same tehnike pregovore ne mogu sigurno da tvrdim, da li bi se on licno sastajao sa nekim ili bi imao potpuno opunomocenog izaslanika. Mozda sam malo blizi resenju da bi on sam isao, jer retko ko ovde uopste ima hrabrost da preduzme bilo sta.

U svakom slucaju - ne bi se ovako razvlacili. A Kostunica bi smetao, naravno, koliko god moze. Izigravao bi noja kao sto radi i danas. Njega niko nije obavestio da ako zazmuri (i sakrije se iza neke teorije) da problem nece da nestane... samo ce da se poveca (i na kraju eksplodira).

- - - - - - - - - -

Ne bi dosao jer on to ne bi na taj nacin uradio. Ne moze da bude uporedjeno.

Vidiš ... ovde je postavljeno slično pitanje ...

Ali meni iz tog saopstenja nije jasno da li bi oni sad ovo potpisali ili ne? Oni ukazuju na greske vlasti i to je s pozicije oponenata sasvim u redu, ali mene zanima sta bi uradili u trenutnoj situaciji. Nisam video da to pise.

a ja sam odgovarala na sličan način kao ti, ne razumevajući da je postavljač mislio retorički,

da je došao .., šta bi uradio .. ?

Koja glupa tema. Pa sta nas bre zabole sta bi uradio bilo ko. Mrtvi ne ustaju niti ce ikada ustati i vratiti se medju zive. .ebo vas Zoran Djindjic, pricate (pricaju) o Milosevicu kao veeelikom vodji, uporedjujuci ga sa najvecim tiranima medju svetskim liderima, a sami pominju Djindjica kao da je bez njega svet propao. Dosta vise bre o njemu ko ga yebe, neka truli tamo gde je - da bog da se nikad takav neko ne pojavio u Srbiji...

Koja glupa tema. Pa sta nas bre zabole sta bi uradio bilo ko. Mrtvi ne ustaju niti ce ikada ustati i vratiti se medju zive. .ebo vas Zoran Djindjic, pricate (pricaju) o Milosevicu kao veeelikom vodji, uporedjujuci ga sa najvecim tiranima medju svetskim liderima, a sami pominju Djindjica kao da je bez njega svet propao. Dosta vise bre o njemu ko ga yebe, neka truli tamo gde je - da bog da se nikad takav neko ne pojavio u Srbiji...

:roll:

Nije ovo tema o Zoranu Đinđiću :roll:, već o istoriji političkog delovanja
i primerima kako se delovalo, pa je postavljeno pitanje, da li bi politika
Zorana Đinđića, da se našla pred ultimatumom, sa ili bez svoje krivice,
u ovakvoj situaciji potpisala, razvlačila ili odbila ..

. . .

Pa on je do ovaga i doveo. On i njegovi naslednici.
Najsvetlije tekovine u uništavanju sopstvene države su u rukama demokrata, DOS-a i DS-a.

Bolje da si pitao šta je on uopšte napravio jer mu se ceo život sve samo uništavanje !?

Poslednja izmena od moderatora:

Back