„Šta bi uradio ako bih te prevarila?“

WEI§HAUPT

Ističe se
Banovan
Poruka
2.269
Pita ona mene. A pri tom mi ne kaže zašto bi me prevarila, jer:

1. ne varam je, odnosno nemam drugu pored nje;

2. ne pušim, ne pijem, ne drogiram se itd;

3. ne maltretiram je;

4. ne kockam se;

5. volim je.

I ja ne znam šta da joj kažem, pa velim: „Ovako. Pred tvojim očima bih mu razrezao grlo od uha do uha i provukao jezik kroz posekotinu (ruska kravata), a ti bi gledajući sve to doživela nervni slom i to bi ti bilo dovoljno.“ – „Ti si manijak!“, viče ona meni plačući.

Ali oboje znamo da nije tako, te da nije trebalo da naruši dobre odnose glupim pričama i glupim pitanjima.

Šta vi mislite?

3. ne maltretiram je;

4. ne kockam se;

5. volim je.

I ja ne znam šta da joj kažem, pa velim: „Ovako. Pred tvojim očima bih mu razrezao grlo od uha do uha i provukao jezik kroz posekotinu (ruska kravata), a ti bi gledajući sve to doživela nervni slom i to bi ti bilo dovoljno.“ – „Ti si manijak!“, viče ona meni plačući.

Ali oboje znamo da nije tako, te da nije trebalo da naruši dobre odnose glupim pričama i glupim pitanjima.

Šta vi mislite?

pa kad bi prestao da se mlatis s klinkicama ne bi ni dobijao tako glupa pitanja :mrgreen:

3. ne maltretiram je;

4. ne kockam se;

5. volim je.

Šta vi mislite?

Ја се увек изненадим на овом ПДФ-у пошто пише 18+. Очекујем пунолетне људе и теме о којима причају пунолетни.

Ако неко пунолетан каже:,, Ја бих ЊЕМУ ...(урадио то и то) '' онда се додатно изненадим.
Она лепо пита,шта би ТИ урадио кад би те преварила. Не ЊОЈ; а посебно не ЊЕМУ.
Шта би ТИ урадио?

А питање је можда поставила у циљу испитивања твојих реакција,још увек сте у фази упознавања.
После такве твоје приче, најмање што је могла, то је да те остави.

3. ne maltretiram je;

4. ne kockam se;

5. volim je.

Šta vi mislite?

Pa glupo pitanje jeste,ali ja to ne bi radio njemu,vec bi njoj pocjepao pizdu :mrgreen:!
Ma najbolje je postupiti ravnodusno tu,to jos vise nervira, kao tipa:" Ne bi nista uradio,cemu to,samo bi se okrenuo i otisao iz tvog zivota,sta ces mi takva!"

Ma glupa pitanja,ne prozivljavas to sam vjeruj mi :D

Mislim da je trebala da ti formulise pitanje drugacije npr.
ja bih volela da se malo omrsim ali nista vise jer volim tebe, tako da nemoj da se smatras prevarenim jer ti ne radim iza ledja tj. da zna ceo svet samo ne ti. Decko je pouzdan, ne voli me, ima i on devojku i koristicemo kondom tako da se necu vratiti sa nekom bolescu...onda a sta kazes ????
Imas li mozda neki uslov ili predlog dragi ???
:hahaha::hahaha::hahaha:

Back