Sta bi uradili..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
јао да, мотор. једном сам стигао од београда до ниша за сат и по времена. е и то ћу да купим.

@кучка: јел ножеп мало да повећаш буџет, мало ми 100 тисућа

Ne moze..nemoj da si alav..:D imas 100 tisuca pa gledaj sta ces sa njima..

ulozila u skolovanje,i to neko besno koje bi mi posle toga bilo garant za dobro zaposlenje...

:smajlikoisekrsti:pa gde je uopste zaposlenje danas sigurno..i kolko da imas..500e mesecno sto je duplo nego prosecno..znaci 6 hiljada godisnje..preko 15 godina da radis za tih 100 soma ulozenih u usavrsavanje..a da das na kamatu za godinu dana imas 7 soma

Ne moze..nemoj da si alav..:D imas 100 tisuca pa gledaj sta ces sa njima..
ма шта је 100.000 евра на ову скупоћу.

:smajlikoisekrsti:pa gde je uopste zaposlenje danas sigurno..i kolko da imas..500e mesecno sto je duplo nego prosecno..znaci 6 hiljada godisnje..preko 15 godina da radis za tih 100 soma ulozenih u usavrsavanje..a da das na kamatu za godinu dana imas 7 soma

јесте, боље је седети кући и играти тетрис.

pod jedan ne pricam o domacim univerzitetima,rekla sma besano skolovanje,znaci neki univerzitet sa reputacijom nakon koga lako dobijas posao,i naravno da ne mislim na posao ovde kod nas....a nakon zavrsenih jakih univerziteta,i kao dobar student uglavnom tebe posle jure :confused:
100 000 je realno nista i ako se ne ulozi u nesto pametno moze da se spiska za jako kratko vreme...a znanje i reputacija koje neko znanje nosi moze da ti obezbedi vracanje i stvaranje novog novca.

i zapravo jedino u sta vredi ulagati danas jeste u coveka,sve ostalo je postalo tako relativno :neutral:

Sve to lepo zvuci u teoriji ali i velike drzave propadose..ako ulozis u sebe na taj nacin ostajes bez 100 soma..a ako ih ulozis u nesto sto donosi kesh opet taj % ulazes u sebe a glavnica ti ostaje..esi gledala donald trumpov apprentice i kroz sta prolaze sa kao najvisim izvikanim skolama..uglavnom se oslone na to jedno sto su usavrsili i nesposobni su za bilo sta drugo..izgube se u prostoj zivotnoj situaciji prodaje sladoleda..isto tako i u svetu se dobija posao preko veze i nosis se s raznim kretenima i dupeuvlakacima..znaci lepo kupujes oronule gajbe..sredjujes i preprodajes..samo gomilanje kesha:klap:

ma vazi dzordzi sta god,ja lepo rekoh u sta mislim da vredi investirati.
a tv i razne realitiy shows ne gledam niti su mi debili koji se prijavljuju u iste reprezentativni za bilo sta.sposobni cute i rade,ne idu kod donalda da budu...segrti...cega god.
jedino na sta mozes stvarno da se oslonis jesu tvoje znanje i sposobnost da ga prodas...

uostalom dzordzi to propadanje na koje se pozivas je upravo i poteklo iz previse spekulacija oko nekretnina i razmisljanja slicnog tvojem...svi bi da stvore pare ni iz cega a niko nece da radi...e tako to biva...dobro te nisi predlozio ulaganje u opcije i raznorazne ostale HoV :lol: missim to je bio najlaksi nacin stvaranja para tamo gde ih realno nema :neutral:

Misim imam i znanje i sposobnost al nisam doso preko veze..aj upali travel&living obicni ljudi sredjuju gajbice i zezaju se..uzmu do 150soma za 2 meseca..bitno da si svoj gazda a itekako bih bio glup da se neko drugi bogati na mom znanju i trudu

Kada bih sada dobila 100.000 eura,kupila bih mami i bratu stan u Staroj Pazovi(tamo je kvadrat oko 800 eura) i da mi se mozak vise odmori od njihovih problema...a ako nesto pretekne,neku malu vikendicu kraj Beograda da mogu inkognito da pobegnem..i meditiram..

Прво бих отпутовала негде са неколико драгих људи, а затим купила плац на лепом месту у мојој вароши, направила монтажну кућу од једно 80 квадрата, опремила је, а ода бих купила пса и гајила мушкатле на тераси....:)

pošto su "pale sa neba" onda bi ih tako nekako i potrošio. ne bih kupovao nekretnine.
bila bi mi dovoljna trećina od te cifre za srednje-raskalašno putovanje i posetu rođacima i prijateljima koji su na drugom kontinentu. onda bih tamo kupio neki auto da proputujem i upoznam državu, da ispitam ja to malo.....dvadesetak hiljada bih uložio u realizaciju nekih ideja i projekata, jer to planiram, a nikako da imam neke pare "viška"......a ostatak bih dao bratovoj deci da imaju malo za školu i mamu bih poslao na tajland na mesec dana... i, tako, sve bih to ja potrošio vrlo brzo.. ( :

realno, tih 100 hiljda ako biste uložili u nekretnine...2 stana po 50m2 u širem centru beograda - za te pare neka nadogradnja itd. imali bismo, koliko, nekih 600 e mesečno, koliko i inače treba prosečnoj porodici da uz redovne prihode i rashode živi "normalno", pristojno.....ako bismo se oslonili na to da od rente nećemo ništa da trošimo, e onda ima za putovanje..onda ima za fino godišnje putovanje troje ljudi......onda, za koliko bi ti stanovi sami sebe isplatili?? .... ...
najbolje je ulagati u ideje...to se svuda plaća, osim kod nas..
ko ima dobru ideju i proda je, napravio bi strašano dobar biznis i može da okrene super pare...ili ova varijanta sa školovanjem. suprotno od nekretnina - ulagati da bi se kasnije profitiralo neradom.. ( :

eto ša je Đentlmen čoek. već je dva harlija kupio forumašicama ..

Ja ne bih ništa delila po forumu..... ali bih tebi kupila Harlija pa možemo zajedno da se zezamo po Evropi....... kad ima društva onda je interesantnije;)

Pa eto vidis kako odose pare,al` ima za jos par komada,pa...

Sjeo bih ja sa nekom od vas,nemoj se trositi,a i bolje je zezanje!

Back