sta bi uradili da imate milijardu eura?

Otišao bih u Aleksandriju i opet podigao najveću biblioteku u istoriji ljudske civilizacije koju je "otac crkve", Kliment Aleksandrijski, zapalio i "ženskog Platona", najmudriju ženu toga vremena, Hipatiju na najzverskiji način ubio ...
sta bi imao od toga vredno? od te biblioteke brate, ajde razumem sto je zensskog platona taj hiiptija ubio ali ne bi napissao knjigu od toga, ssta ubio je zato ssto je ona otac crve ili ssta stvarno ne razumem?

Nego ste mi vi isuvise ne ozbijni mozda bih ovu temu trebao ddd anapisem na podforumu ekonomija

sta bi imao od toga vredno? od te biblioteke brate, ajde razumem sto je zensskog platona taj hiiptija ubio ali ne bi napissao knjigu od toga, ssta ubio je zato ssto je ona otac crve ili ssta stvarno ne razumem?

Nego ste mi vi isuvise ne ozbijni mozda bih ovu temu trebao ddd anapisem na podforumu ekonomija
jao getzbi, mnogo si nazdravljao
lol

Zar nemam pravo da se izjasnim na to hipotetičko pitanje ? Da, moj, jedino još neostvareni, životni san je da skupim dovoljno novca i vratim ljudskoj civilizaciji no što su joj zločinci oduzeli, zapalili, hram znanja … Što se tiče devojaka još uvek nije potrebno da ih plaćam, volim samo one besplatne, a i da dođe to zlovreme nikada ne bih za takve usluge plaćao, postideo bih se samoga sebe … Ljubav se ne kupuje novcem, ona se dobija dušom i srcem ...

Recimo da nasledite u realnom prostoru i vremenu milijardu eura,da li bi ostavili lanac hotela i ludo provedenih noci zbog te milijarde i kako bi to iskoristili? i gde?
Ako ste pametni, i ambiciozni... da vas cujem?
prvo bih kupila krstaricu, pa bih vas zahebavala, svakome bi drugačije zvezdičilo i svako bi imao individualne kaazne i bonuse, dok se ne pokoljete.
to bi bilo jeftino, onda bih od preživelih napravila kulturan sajt gde niko ne može više od 3 posta da ***** o sopstvenoj deci kako su genijalci ili mužu kako je krasan, veran, sladak, zbunjen..ili o receptima gde jedna drami za pire krompir, a druga žmurećki i na daljinski sprema krake sipe u sosu od tartufa sa 0,005 čia bobica
Zatim bih taj sajt poklonila nekome ko mi je najsimpa, a ja bih otišla na neke destinacije na kojima sam već bila, samo bih sad osstala duže,
posle bih otvorila salon za muške pjenise na jednoj adresi,
na drugoj za ženske vadžajne,
na trećoj i udarnoj školicu i salon za ljubimce, za masaže mačaka, šišanje pasa, ispravljanje govora kod are, krive kičme kod zlatne ribice, etc..
sve bih licencirani kadar zapošljavala, dok ja pijem šampanj i pušim gandžu, kao što uglavnom i bez te love radim ((8

Ja bih od tih para tebi prvo kupila novu tastaturu.
Ili bar polovnu u dobrom stanju. :aha2:

spiskala ocas posla
drag.gif

prvo bih kupila krstaricu, pa bih vas zahebavala, svakome bi drugačije zvezdičilo i svako bi imao individualne kaazne i bonuse, dok se ne pokoljete.
to bi bilo jeftino, onda bih od preživelih napravila kulturan sajt gde niko ne može više od 3 posta da ***** o sopstvenoj deci kako su genijalci ili mužu kako je krasan, veran, sladak, zbunjen..ili o receptima gde jedna drami za pire krompir, a druga žmurećki i na daljinski sprema krake sipe u sosu od tartufa sa 0,005 čia bobica
Zatim bih taj sajt poklonila nekome ko mi je najsimpa, a ja bih otišla na neke destinacije na kojima sam već bila, samo bih sad osstala duže,
posle bih otvorila salon za muške pjenise na jednoj adresi,
na drugoj za ženske vadžajne,
na trećoj i udarnoj školicu i salon za ljubimce, za masaže mačaka, šišanje pasa, ispravljanje govora kod are, krive kičme kod zlatne ribice, etc..
sve bih licencirani kadar zapošljavala, dok ja pijem šampanj i pušim gandžu, kao što uglavnom i bez te love radim ((8
Ne bi htela to da mi uradis, veruj mi da ne bi? :sad2::)

Back