- Poruka
- 63.764
Ко има времена за седење кад га имаш само 24 часаJa iskreno mislim da bi mi smetalo. Kako da se naučim da sjednem a da ga ne zgnjecim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко има времена за седење кад га имаш само 24 часаJa iskreno mislim da bi mi smetalo. Kako da se naučim da sjednem a da ga ne zgnjecim.
ali prska kao crevo za voduНије то црево за воду, уради нешто корисније![]()
nije problem on nego jajaJa iskreno mislim da bi mi smetalo. Kako da se naučim da sjednem a da ga ne zgnjecim.
nisi ti badriВитлала бих њиме.
Леле, а шта ако је цревцеali prska kao crevo za vodu![]()
onda jaci mlazЛеле, а шта ако је цревце![]()
Нема капацитета, мали му фи...onda jaci mlaz![]()
Не могу сад, ладноuzmi ti bastensko crevo smanji fi i videces kako ce voda da poleti
i vec vidim scenu..ukucani ti izlaze u dvoriste i gledaju te kako crevis po basti a ti se smeskas i mislis..ovaj tab pogodi![]()
kad to drzis u ruci zagrejes seНе могу сад, ладно![]()
Eto vidiš kako sam mutava, mislila sam da na jajima samo koke sjede.nije problem on nego jaja![]()
uvek imam kod mene strap on kada postavim to pitanje trenutnoj, a ona izjavi da bi ebala sve zivo sto joj padne pod qna jedan dan imale penis
U jaka stvar ko sa je to ne znam ti sta...boze koliko ste vi muškarci opterećeni tim crevcem od par santimetarana jedan dan imale penis
ti si pobedila i da ga nemas fizickiMerila sa tobom da vidimo ko ima veći![]()