- Poruka
- 2.632
Sve ima svojih prednosti i mana u životu.logički mi se nameće pitanje da li bi ti doživio one ženske muke
u zamjenu za muške
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ima svojih prednosti i mana u životu.logički mi se nameće pitanje da li bi ti doživio one ženske muke
u zamjenu za muške
![]()
naravno, ali kad sam ti postavila ono pitanje baš mi proradila maštaSve ima svojih prednosti i mana u životu.
pa i bez pimpeka mozes stojeci.Pipi bih stojeći![]()
pre 4..5 godina je na forumu bila jedna sad sam zaboravio nick, ako se neko seca neka kaze koja je imala komplet za hajking neki levak za dame da piske stojeciPipi bih stojeći![]()
Tema jeste zanimljiva,...a'l ovo je dokaz kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet! Do koje mere ljudski mozak može biti dokon i neupotrebljiv.pre 4..5 godina je na forumu bila jedna sad sam zaboravio nick, ako se neko seca neka kaze koja je imala komplet za hajking neki levak za dame da piske stojeci
@Paula ti ono bese hajkujes..tebi bi mozda dobro doslo
evo sad ga izguglah
![]()
nije bitno sta im padne na pamet da napraveTema jeste zanimljiva,...a'l ovo je dokaz kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet! Do koje mere ljudski mozak može biti dokon i neupotrebljiv.![]()
Ма јок, стално би их мазили и жалили што нису веће...Lako bi se mi snašle nego šta biste vi da imate ženske grudi? Ne biste izlazili iz kuće i sklanjali se ispred ogledala.
Ма јок, стално би их мазили и жалили што нису веће...
mozda narastu od mazenja?Ма јок, стално би их мазили и жалили што нису веће...
Нисам ја пробала. Али, не расту, провереноmozda narastu od mazenja?
jel si probala?
![]()
Сматрашma nedeovoljno je to mazeno![]()
mozda treba i malo vise od mazenja..velicina siline pritiska je mozda bila nedovoljnaСматраш![]()
Видим апсолвирао си тему, јел ви мушки зато свако мало проверавате како вам је вршњакmozda treba i malo vise od mazenja..velicina siline pritiska je mozda bila nedovoljna![]()
Ај нека корист и од мене.joooj dade mi izdeju za temu na ljisu![]()
Zato moj ima muškog frenčijaMoj mlađi je vremenom čuvao francuskog buldoga, ženku. Kad je dobila "menzis", pitao me šta sada treba da radi.
Ja mu kažem, da su se rodio kao devojčica znao bi. On je odmah onako preneražen, odveo kod veterinara.![]()
Ali na ljisu,nemoj nas pobrkati molim te.joooj dade mi izdeju za temu na ljisu![]()
zezea, zezaj, al pojma nemaš koliko im je to olakšavajuča okolnostPipi bih stojeći![]()
Није то црево за воду, уради нешто кориснијеВитлала бих њиме.