gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
nije problem otkriti nesto novo u sebi
problem je kako se nositi sa tim
problem je kako se nositi sa tim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi ste radili da vecno zivite jedan isti dan, tacnije da taj isti dan krece iznova kad zaspite, znaci dok si budan moze i da trajei nedelju dana taj dan sve dok ne zaspite a onda kad zaspis se opet budis na pocetku...I jos nesto ako slucajno nastradate opet se vracate na pocetak bez obzira sto ste poginuli sto ste mrtvi i tako u nedogled...?
Pa ajde da vas cujem...![]()
.

Ja bih napokon mogla da uzivam sa porodicom do mile volje i da procitam sveee knjige koje bih zelela. Da otputujem i istrazim sve potencijalne arheoloshke lokacije .. hmmm mislim da bih sasvim lepo popunila tu vecnost ;LoL

Већ сам споменуо самицу у затвору. Замислите да доспете у тај затвор( свакоме се то може десити па био крив за нешто или не), и да тамо будете кажњени рецимо на казну седам дана у самици..... да би схавтили да се неки дан у тој самици понавља вечно ..опет и опет. ....![]()

Већ сам споменуо самицу у затвору. Замислите да доспете у тај затвор( свакоме се то може десити па био крив за нешто или не), и да тамо будете кажњени рецимо на казну седам дана у самици..... да би схавтили да се неки дан у тој самици понавља вечно ..опет и опет. ....![]()

Prvo bi ujutro otišo da se obalegam da ne bih celi dan bio pod nepotrebnim opterećenjem.
Posle bih popijo dve čašice rakije , otišo da namirivam , dok čekam doručak.
Kad doručkujem išo bi da radim nešto u polju ili u radionici.
Posle ručka sa ukućanima, prilego bih da odremam ili odgledam neki film.
Možda na internet , da pogledam šta piskaraju razni nesrećnici i pokoji pametan čova
Prelistam vesti iz zemlje i sveta.
Posle podne bi otišo do kafane da odigram koju partiju tablića ili gangsterice i popričam sa drugarima.
Onda bi opet došo kući da namirim blago .
Večera - malko televizijskog programa - kad deca zaspu zabavim malko babu da mi ujutru opet bude vesela i........... na spavanje.
Bem ti, pa to manje više i radim svakog dana.........
Moj život je kolotečina...........
Idem oma da prodam sve i odlazim na južnu hemisferu.
Ma nemoj, Fronzinette... ponavlja se onoliko koliko je određena samica, ne večno. Mislim, kako možeš lupiti tako nešto?
Jer taj treći dan se ponavlja, iznova i iznova, drugi je bio i prošao, kao i svaki pre njega, a svaki put je juče

Ebeš samicu, ovo je pakao 

Ništa od tebe ne zavisi, baš ništa, u tvojoj realnosti niko nema pojma da se dan ponovio, i rade iste stvari iznova i iznova svakog božjeg dana. Ti možeš menjati svoje ponašanje, ali nemaš priliku, nemaš uslova
) Ne znam baš za ta putovanja do nalazišta... jer, ako ti se dan ponavlja, onda imaš jedan dan da dođeš na destinaciju... poznavajući žene, spremanje bi trajalo ekvivalentno broju kofera i torbi koje bi neki jadničak morao da tegli, samim tim pokrenuli bi se oko 15:00h sa mesta...![]()

Ata, to je lično zatvorenikovo, ali vreme uprkos tome teče i dan oslobađanja dolazi, jednakom i linearnom brzinom. To što se zatvoreniku vreme odužilo, ne znači da se isto usporilo
Njegova subjektivna agonija nema veze sa tim.

Ustvari, nije tako.
Zatvoreniku je odredjena samica i tamo je prebačen. Jedan dan, drugi, treći, treći, treći, treći... treći, treći, treći... treći... x 1 000 000 000 000 000 dana, pa to na kvadratJer taj treći dan se ponavlja, iznova i iznova, drugi je bio i prošao, kao i svaki pre njega, a svaki put je juče
![]()
Užas, bre, užas! I za slobodnog čoveka, a kamoli za zatvorenika. ( A uzmimo zatvorenika u nekom od zatvora tipa Gvantanamo, ili ono što je na ovim prostorima bivalo, ne ponovilo se nikada nigde. I da je baš tog dana, kada je počelo ponavljanje, bio dan za bol i mučenjeEbeš samicu, ovo je pakao
Ništa od tebe ne zavisi, baš ništa, u tvojoj realnosti niko nema pojma da se dan ponovio, i rade iste stvari iznova i iznova svakog božjeg dana. Ti možeš menjati svoje ponašanje, ali nemaš priliku, nemaš uslova
)
A na temu - šta bih radila... pa šta bih zapravo mogla da radim? Ako postoji način, gledala bih kako taj kontinuum da prekinem, a ako ne... šta zapravo možeš, sem da živiš iznova i iznova, lud ili normalan, ne zavisi od tebe. Pa čak ni da se ubiješ ne pomaže. Kad nemaš izbor, radiš ono što moraš

))Fronzo dusebriznik zivi u uverenju da jedini on gleda filmove.. :-)