Šta bi se u Srbiji promenilo padom Vučića?

Променити само једног експонента дубоке системске структуре од 1944. - мало тога.

Систем би се опоравио као и 2003 и себи пронашао новог броза, милошевића, вучића, диктатора, деспота или тиранина !

То не пише ни у једној Политичкој теорији, а ни у једној Политичкој пракси.

Идеологије ме не интересују, већ стварност пол.филозофије !
Ja se i ne obracam tebi, ti si zadojen budalastinama i ne mozes da razumes realno stanje na terenu....

A realno je da iza vucica stoji narod i svojim botovima je izazvao da narod ne podnosi one koji ga mrze...rijaliti na delu...svi vi koji ga celodnevno pljujete u stvari radite na tome da je u narodu postao vodja pobune....

Ja se i ne obracam tebi, ti si zadojen budalastinama i ne mozes da razumes realno stanje na terenu....

A realno je da iza vucica stoji narod i svojim botovima je izazvao da narod ne podnosi one koji ga mrze...rijaliti na delu...svi vi koji ga celodnevno pljujete u stvari radite na tome da je u narodu postao vodja pobune....

Добро може и тако, када не би заглупљивао свој народ у циљу тиранског владања !

Navedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala

Pazi ovog SNS agitatori koji zdušno NAVIJA da Aleksandar Vučić OSTANE na vlasti,plašeći nas u isto vreme Đilasom i Jeremićem! z:plez:

Prvo Đilas i Jeremić NEĆE doći na vlast!
Ako ovom narodu želimo dobro,onda moramo da glasamo za radikalno leve snage (trenutno su pregovori) koje će zajednički izaći na predstojeće izbore 3.aprila:
https://nkpj.org.rs/2021/12/26/komunisti-izlaze-na-izbore-istinska-levica-na-jednoj-listi/

Dobar deo ljudi će se zapitati kakve šanse radikalna levica ima na izborima? Pa vidite ovako...i u državi Peru su Pedru Kastilju i radikalno levoj partiji "Peru Libre" davali 3% u predizbornim anketama,a onda je čovek pre par meseci ubedljivo pobedio!!!

Dakle,kada vas budemo OMETLALI,sve će krenuti na bolje!!! Tada će SNS-ovci plakati i jecati u svojoj sobi grickajući sendviče,dok će opozicija oličena u SSP-u i NS-u pakovati kofere i pobeći u i ostranstvo, budući da će im levičari sve konfiskovati...

Rimejk južnoameričke revolucionarne politike,samo na srpski način...

Što se tiče vanjske politike Srbije, u odnosima prema susjednim državama, a pogotovo prema Hrvatskoj, ne bi se promijenilo apsolutno ništa. Tko god je u Srbiji na vlasti ima isti odnos i istu retoriku prema Hrvatskoj i gledanja na te odnose. Svi, apsolutno, bez iznimke...
Što se tiče ekonomske politike, tu se baš ne bih previše miješao... Tak ekonomski tigar je ispada na dosta klimavim nogama...

Идеологије ме не интересују, већ стварност пол.филозофије !
Bravo, care, samo mudri ljudi mogu da izvuku Srbiju iz blata, ustašama iz inata, i donesu boljitak i pare ... Nadam se da ću u takvoj Srbiji da baškarim kosti stare ...

Srbi su osudjeni na propast. Tuzno ali tako je. Spas se ne nazire.
Ljudi, budimo ljudi! Čovek čoveku nikada ne priziva zlo i ne sudi. To je posao Boga, a ne zlobnih ljudi ...

Kolega, sto ljudi ne mozete na ulicu da izvedete da se ne kacite za neke opravdane proteste....i to one koje ste vi izazvali u dubokoj drzavi....mafijasko vladanje...

Cela vasa pamet se krije menjajuci boje, pa je vise od pola vasih "strucnjaka" pretrcalo u sns....

Промашио си адресу !

Ти ниси способан да идентификујеш проблем у сопственој стуктури коју су запосели ГМО пацови и који ће и вас тамо изгрицкати, па ћете сви пасти од ових дијаболика који су вас гурнули у рупе.

Ниси ти свестан својих пацова у својим редовима !

Промашио си адресу !

Ти ниси способан да идентификујеш проблем у сопственој стуктури коју су запосели ГМО пацови и који ће и вас тамо изгрицкати, па ћете сви пасти од ових дијаболика који су вас гурнули у рупе.

Ниси ти свестан својих пацова у својим редовима !
GMO?:)
hahahaha

GMO strucnjaci se obucavaju u americi i jos su kod nas velki "strucnjaci"....jos malo....

Vucic moze da padne jedino da srbiju neko okupira ili da ga ubiju, ali se nista ne bi promenilo jer je okrenuo tocak na patriotsku stranu koji ne moze da se zaustavi....

:rotf:

A ti si mi patriota do mojega...i ti i ceo SNS...
Čim bi ispalio metak,u istom trenutku bio se ukakio,kao i tvoj predsednik Aleksandar Vučić koji je tokom ratova 90-ih bio PREVODILAC,a ne ratnik!!!

Aleksandar Vučić je đubre izdajničko i nimalo se ne razlikuje od najboljeg mu druga Dragana Đilasa.Dok je još postojalo štampano izdanje "Pravde" znate li ko je spašavao Aleksandra Vučića od bankrota i dugova? Pa Dragan Đilas.

ACA + DRAGAN = DVA HOMOEKSUALCA!!

Bravo, care, samo mudri ljudi mogu da izvuku Srbiju iz blata, ustašama iz inata, i donesu boljitak i pare ... Nadam se da ću u takvoj Srbiji da baškarim kosti stare ...

Ljudi, budimo ljudi! Čovek čoveku nikada ne priziva zlo i ne sudi. To je posao Boga, a ne zlobnih ljudi ...

Здраво брате, здраво роде !

Прво су уништили Сакрални Свет, па су онда изјели Профани Свет и сада када више нема ни Материјалног Света, хоће да се преселе из материјалних рушевина на плаформу Виртуелног Света.

И Виртуелни свет ће разорити, јер и ту постоји некакав квалитет: виртуелна етика, морал, врлина, част,...

Vređaš mi intelekt, bre, majstore ... :hahaha:
a to je bas tesko....

:rotf:

A ti si mi patriota do mojega...i ti i ceo SNS...
Čim bi ispalio metak,u istom trenutku bio se ukakio,kao i tvoj predsednik Aleksandar Vučić koji je tokom ratova 90-ih bio PREVODILAC,a ne ratnik!!!

Aleksandar Vučić je đubre izdajničko i nimalo se ne razlikuje od najboljeg mu druga Dragana Đilasa.Dok je još postojalo štampano izdanje "Pravde" znate li ko je spašavao Aleksandra Vučića od bankrota i dugova? Pa Dragan Đilas.

ACA + DRAGAN = DVA HOMOEKSUALCA!!
Ti si jos aktivan bot? Vucic ti se zahvaljuje, cim pipnes tastaturu neki "strucnjak" se uclani u sns....

Što se tiče vanjske politike Srbije, u odnosima prema susjednim državama, a pogotovo prema Hrvatskoj, ne bi se promijenilo apsolutno ništa. Tko god je u Srbiji na vlasti ima isti odnos i istu retoriku prema Hrvatskoj i gledanja na te odnose. Svi, apsolutno, bez iznimke...
Što se tiče ekonomske politike, tu se baš ne bih previše miješao... Tak ekonomski tigar je ispada na dosta klimavim nogama...

A što bi se menjalo?

Danas više u Srbiji nema nikog ko smatra da su "dobri" odnosi sa Hrvatskom na bilo koji način korisni za Srbiju.

I oni što su to nekad mislili su mišljenje promenili, pošto se tačno zna šta se od Hrvatske može očekivati.

Ima daleko bitnijih i korisnijih od vas.

Ti si jos aktivan bot? Vucic ti se zahvaljuje, cim pipnes tastaturu neki "strucnjak" se uclani u sns....
Čiji sam ja bot?
SNS-ovska BOTINO?! :rotf:

Rejting SNS-a nezaustavljivo pada,čak i glasači i funkcioneri umiru o čemu sam nedavno pisao i otvarao teme...

Dragana Đilasa i Vuka Jeremića teraju sa protesta i j*be im narod majku!!!

Vaše prolazi,naše u vidu interesa NR Kine na ovim prostorima dolazi!!!

Sendvičarija u panici...viče,plače i cijuče!!!

Back