Šta bi radio da ti žena rodi crno dete?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.011
Čitam vest:

Младој Кинескињи се најсрећнији дан у животу претворио у ноћну мору након што је њен муж затражио тест очинства због сумњиво тамне коже њихове новорођенче.

1731136244255.png

Pa se pitam, šta bi radio da se tebi rodi dete tamne puti a ti beo ko sneg? (Alternativno, rodi ti se belio dete a ti i žena tamne puti)

Kineski list Čajna tajms nedavno je objavio bizaran slučaj 30-godišnje žene iz Šangaja koja očajnički želi da spase svoj brak nakon što je rodila tamnoputu bebu carskim rezom.

Žena je na društvenim mrežama ispričala svoju tužnu priču i pitala druge majke za savet kako da se izbore sa situacijom. Ona tvrdi da je nakon porođaja, kada je došlo vreme da njen muž prvi put sretne sina, samo zurio u njega zbunjenim očima i odbijao da ga drži.

Žena je priznala da je i ona smatrala da je bebina tamna koža čudna i da se osećala neprijatno kada je držala, osećajući potrebu da pojasni da „nikada nije bila u Africi i da nije poznavala crnce“.

„Ova pojava se prirodno može javiti kod novorođenčadi jer im je kožno tkivo tanko i cirkulacija im je slaba“, prokomentarisao je jedan samozvani stručnjak. „Veoma je uobičajeno da tamnocrvena koža na kraju postane bela.

„Ovo je veoma često“, potvrdio je neko drugi. "Boja kože će vremenom postati svetlija."

Ја знам једног Циганина који је црн као гар, а дете бело као снег. А има још двоје (ћерку и сина), они нормално, црни као и он.
Сви смо га заебавали ,,бре, чије је ово дете, ради ти ДНК." А он ,,Ама бре шта ме брига, чији је да је, да му ебем матер,немам ти ја паре за ДНК". :hahaha: :mrgreen:
Шоу. :lol:

Али, без бриге,син личи на њега, његова физиономија и све. Само бео. Додуше, мајка му јесте мало светлије боје коже, али овај прави белац по боји коже. :D

Čitam vest:

Младој Кинескињи се најсрећнији дан у животу претворио у ноћну мору након што је њен муж затражио тест очинства због сумњиво тамне коже њихове новорођенче.

Pogledajte prilog 1639510
Pa se pitam, šta bi radio da se tebi rodi dete tamne puti a ti beo ko sneg? (Alternativno, rodi ti se belio dete a ti i žena tamne puti)
Napravio bi novog Geri Pejtona.

Čitam vest:

Pogledajte prilog 1639510

... онако лаички ..по тамно ПЛАВОЈ боји коже бебе пре изгледа

да је реш о недостатку кисоника прирођењу ...или некаквој цијанози ....поремећају рада плућа ..срца

такође ..погледајте усне мајке..плаве су ..можде је слика филтрирана ...ради прављења вести .. акка клик бејтовања ...

Back