uzmemo hrista,muhamed,budu....sta bi rekli o danasnjem opshodjenju prema njima kao i prema ophodjenju medju religijama koji one predstavljaju a globalno su u konfliktu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,a za Muhameda nisam bas sigurna ,jedino sto mogu da zakljucim o njemu da ne voli fotoaparate ,odnosno da ima neosnovan strah od njih . 
uzmemo hrista,muhamed,budu....sta bi rekli o danasnjem opshodjenju prema njima kao i prema ophodjenju medju religijama koji one predstavljaju a globalno su u konfliktu?
Isus bi, verovatno, rekao: pošto me Buda i Muhamed ne priznaju za cara, dovedite ih pred mene i isecite.
Bravo Tenison. Tako se vodi razgovor.Ne lupetaj!
To bi Muhamed rekao.
covek je malo pobrkao loncice
Evo obojici:Malo mnogo.
Evo obojici:
Luka 19:27 ... ''A one moje neprijatelje KOJI NISU HTELI da ja budem car nad njima, dovedite amo, i isecite preda mnom.''

Isus bi, verovatno, rekao: pošto me Buda i Muhamed ne priznaju za cara, dovedite ih pred mene i isecite.
Za koje vreme? Za vreme Isusovog žvota?E, ne poturaj mi te falsifikate, leba ti.
Koga je to Isus isekao za života, kako te nije sramota bre?!
Za to vreme, Muhamed pobio pola Male Azije.

To Isus govori za Buducnost ..sta ce uciniti onima Zlima koji ne zele kao i Sotona da Isus (pravedani Dobar Kralj ) vlada njima
Jer samo Zle osobe mrze Pravednu Vladavinu ..jer ne mogu ciniti Zla dela u njoj![]()
Pa šta onda ... pričaš uz vetar?Ne. ..
Pa šta onda ... pričaš uz vetar?
Baš me briga.Zazijavalo, nisam raspoložen za sprdačinu.

Koje, bre, falsifikate? Pa ovo je citat iz Biblije koji jasno govori šta Isus misli o onima koji ga ne priznaju za cara.E, ne poturaj mi te falsifikate, leba ti.
A ko je govorio o tome koga je Isus isekao? Citat kaže šta je Isus rekao, a ja zaključujem da bi to i danas rekao.Koga je to Isus isekao za života, kako te nije sramota bre?!
Ja se stvarno pitam ko ovde ispoljava frustracije, ti ili ja. Ja ti navodim stih iz Biblije a ti zapenio i pričaš neke budalaštine koje nemaju veze sa onim što sam napisao. Smiri se čoveče. Nemoj da odgovaraš na moje postove odmah kada ih pročitaš i kada ti krv "grune u glavu", nego se prvo smiri, pa onda vidi šta sam napisao, e onda odgovori.A te frustracije koje imaš u vezi hrišćanstva idi leči na neki drugi način, a ne na forumu.
To Isus govori za Buducnost ..sta ce uciniti onima Zlima koji ne zele kao i Sotona da Isus (pravedani Dobar Kralj ) vlada njima
Jer samo Zle osobe mrze Pravednu Vladavinu ..jer ne mogu ciniti Zla dela u njoj![]()
To tako ti kažeš. AMIN.I Buda i Muhamed ..su samo ljudi naspram Isusa ..koji je Sin Boziji
I niko drugi rodjen na zemlji nije veci od njega
AMIN!!
Rekoh mu ja da je to falsifikovano u cilju prikazivanja hrišćanstva kao fundamentalističke vere.