MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Do raspada Jugoslavije 1941 je doslo zbog stranog njemackog nacistickog uticaja, sta je NDH bila negio Hitlerova marionetska drzava.Zbog te premise je došlo do raspada Jugoslavije 1941. godine.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do raspada Jugoslavije 1941 je doslo zbog stranog njemackog nacistickog uticaja, sta je NDH bila negio Hitlerova marionetska drzava.Zbog te premise je došlo do raspada Jugoslavije 1941. godine.![]()
Glupost. Hrvatske je bilo u kontinuitetu od ranog srednjeg vijeka do 1918. godine. Zapravo, Hrvatska je prvi put nestala upravo kada je stvorena Jugoslavija.Da nije bilo Jugoslavije ne bi bilo ni Hrvatske, zato su svi glavni predstavnici jugoslovenskog odbora bili Hrvati, od Ante Trumbica, Ivana Mestrovica, Frane Supila, zato su prednjacili s aidejom jugoslovenstva, jer su smatrali da su Hrvati mali narod i da sam ne moze egzistirati i odoliti maleficnom pritisku vecih naroda i sila.
Austrougari Hrvatsku nazivaju " trojednica Hrvatske, Dalmacije i Slavonije", a kasnije da nije bilo Partizana Hrvatske opet ne bi bilo, jer bi Dalmacija i Istra odleprsali Italiji.
Pogrešno. Jugoslavija je nestala jer je nitko osim Srba nije bio voljan braniti, a to itekako govori o beogradskom režimu.Do raspada Jugoslavije 1941 je doslo zbog stranog njemackog nacistickog uticaja, sta je NDH bila negio Hitlerova marionetska drzava.
Sloboda od valute granica zastava himne reprezentacije televizijesta je NDH bila negio Hitlerova marionetska drzava.
Jugoslavija se raspala 1941 zbog istog razloga zbog kojeg je HR izgubila Dalmaciju.Zbog te premise je došlo do raspada Jugoslavije 1941. godine.![]()
Bila je 4, peta armija Evrope, i jedna od nanjacih u smislu velikig brija rezervista, neosvojivog reljefa, posebno u Bosni, neka su Srbija i Hrvatska danas sile, ne smiju da pisnu bez misljenja Brisela i Washingtona.Ma ja bolan Brega je bio svjetska institucija. Treća armija svijeta.
Meni je bila najbolja treća, jer se nije previše ticala Hrvatske, naročito nakon 1995. godine.Koja je juga bila dobra od sve 3?
Pita bi te da se juga nalazila malo istocnijeBila je 4, peta armija Evrope, i jedna od nanjacih u smislu velikig brija rezervista, neosvojivog reljefa, posebno u Bosni, neka su Srbija i Hrvatska danas sile, ne smiju da pisnu bez misljenja Brisela i Washingtona.
Tito prekinuo bilateralne odnose sa Vatikanom, sa Izraelom, hajde nekada se danas neko usudi da to uradi.
Cak se i ta raskomadala na 3 dijelaMeni je bila najbolja treća, jer se nije previše ticala Hrvatske, naročito nakon 1995. godine.![]()
VIdia 15 i 41neosvojivog reljefa,
NDH je zvanicno najslavbija drzava u istoriji svijeta, 6 ofanziva su Partizani izvojevali na njenom prostoru, vlast u Zagrebu nije kontrolisala 70% teritorije kojom je ko bajagi vladala.Sloboda od valute granica zastava himne reprezentacije televizije
Odrežem ja sebi K, ako u idućih 40-50 godina Italija uopće pomisli na Dalmaciju.Jugoslavija se raspala 1941 zbog istog razloga zbog kojeg je HR izgubila Dalmaciju.
Podseticu te da na tu Dalmaciju i ranije i danas vece aspiracije ima 60 miliona Italijana od Srba koji vam dodju kao dusevna hrana.
Pa vidio sam i 1918 i 1945 ko je pobijedio.VIdia 15 i 41
Da, to je tehnička greška kod svih Jugoslavija. Sklone su raspadanju.Cak se i ta raskomadala na 3 dijela
Pa Dalmacija i Slavonija u 95% protekle istorije nisu pripadale istoj drzavi, a kamo li da je postojala nekakva Hrvatska koju je predstavljao Zagreb sa okolinomDa, to je tehnička greška kod svih Jugoslavija. Sklone su raspadanju.![]()
Opet Srbi s bezveznim pucanjem postotaka.Pa Dalmacija i Slavonija u 95% protekle istorije nisu pripadale istoj drzavi,a k mo li da je postojala nekakva Hrvatska koju je predstavljao Zagreb sa okolinom![]()
A Britanski rok je krao od američkih crnaca.Što je prosta laž. Francuski rock je bio jači i raznovrsniji, ali nitko živ nije čuo za francuski rock. Jugoslavenski rock je bio ista stvar kao čehoslovački, zdrpi pjesmu sa zapada i stavi tekst na narodnom jeziku.
Naravno da bi bilo.Na TikToku se nedavno pojavio video „Šta kad bi Jugoslavija danas i dalje postojala“ koji je zbog izloženih „konstrukcija“ privukao pažnju celog regiona.
Prema „analizi“ iz videa, ova današnja Jugoslavija brojala bi oko 21,5 miliona stanovnika i prostirala se na čak 255.800 kvadratnih kilometara. Drugim rečima, bila bi među većim evropskim državama – veća od Velike Britanije.
Ekonomija, bar na papiru, zvuči jako dobro, posebno s osvrtom na trenutnu situaciju u Srbiji. Ukupan BDP bi iznosio oko 230 milijardi dolara.
https://nova.rs/magazin/prica-se/po...-dalje-postoji-i-mreze-su-s-razlogom-planule/
Pogledajte prilog 1789451
Bilo bi bolje nego sada, mislim ja. A vi?
Bas ce tebi trebati K za 40 godinaOdrežem ja sebi K, ako u idućih 40-50 godina Italija uopće pomisli na Dalmaciju.![]()
A zašto ste onda stalno pominjali "tisućletnji san"? Na šta se to odnosilo?Glupost. Hrvatske je bilo u kontinuitetu od ranog srednjeg vijeka do 1918. godine. Zapravo, Hrvatska je prvi put nestala upravo kada je stvorena Jugoslavija.
Mi Antifaisti, Komunisti, oni pravi, ne Komunjare koji mijenjaju dresove po potrebi,a pun ih je Kradeze danasnji, uvijek govorimo istinu .Opet Srbi s bezveznim pucanjem postotaka.Imate fetiš na nasumično i ničim potvrđeno udaranje velikim brojkama i postotcima.
To je očito bila greška vekakad se dojčland ujedinio puče i juga i sovjetski savez
katastrofalnaTo je očito bila greška veka