Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.330
Moraš bolje da učiš, ne možeš samo nasiljem da proguraš budalaštine...makar koliko te plaćo sigurimi....Nije nego su tvoji zemljaci posli u vojvodinu 45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš bolje da učiš, ne možeš samo nasiljem da proguraš budalaštine...makar koliko te plaćo sigurimi....Nije nego su tvoji zemljaci posli u vojvodinu 45
Hahaha dodosuMoraš bolje da učiš, ne možeš samo nasiljem da proguraš budalaštine...makar koliko te plaćo sigurimi....
Na TikToku se nedavno pojavio video „Šta kad bi Jugoslavija danas i dalje postojala“ koji je zbog izloženih „konstrukcija“ privukao pažnju celog regiona.
Prema „analizi“ iz videa, ova današnja Jugoslavija brojala bi oko 21,5 miliona stanovnika i prostirala se na čak 255.800 kvadratnih kilometara. Drugim rečima, bila bi među većim evropskim državama – veća od Velike Britanije.
Ekonomija, bar na papiru, zvuči jako dobro, posebno s osvrtom na trenutnu situaciju u Srbiji. Ukupan BDP bi iznosio oko 230 milijardi dolara.
https://nova.rs/magazin/prica-se/po...-dalje-postoji-i-mreze-su-s-razlogom-planule/
Pogledajte prilog 1789451
Bilo bi bolje nego sada, mislim ja. A vi?
Da je Jugoslavija opstala bila bi po funkcionalnosti i standardu kao BiH danas.Na TikToku se nedavno pojavio video „Šta kad bi Jugoslavija danas i dalje postojala“ koji je zbog izloženih „konstrukcija“ privukao pažnju celog regiona.
Prema „analizi“ iz videa, ova današnja Jugoslavija brojala bi oko 21,5 miliona stanovnika i prostirala se na čak 255.800 kvadratnih kilometara. Drugim rečima, bila bi među većim evropskim državama – veća od Velike Britanije.
Ekonomija, bar na papiru, zvuči jako dobro, posebno s osvrtom na trenutnu situaciju u Srbiji. Ukupan BDP bi iznosio oko 230 milijardi dolara.
https://nova.rs/magazin/prica-se/po...-dalje-postoji-i-mreze-su-s-razlogom-planule/
Pogledajte prilog 1789451
Ovo je valjda ozbiljan forum,bajke su na drugom spratu.Kakvi pendreci, to je bilo klanje
U balkanskin ratovim 100 000 albanaca ubijeno
A di je 2 svj rat?
Vidinozbiljan forum
Mislis da ste ih cvicen docekali?
То показује наказност у свој својој раскоши данашњих југословена, нарочито оних српског порекла.Ne, Srbi su im krivi što im više nema “Jugoslavije”.
Ljubljana nije metropola samo veličinom, ali za tvoje selo je svemir.To pitaj njih,ja samo kazem kako oni govore.
Ljubljana nije nikakva metropola.Bila sam prosle godine.Obican srednjoevropski grad,tipa Bratislave...nista specijalno.
Cak mi je prije par decenija bila sredjenija i ljepsa.
Ne,ovo su bas Slovenci sa kojima sam razgovarala.Recimo,vlasnik privatnog smjestaja u kom smo odsjeli.
Kukao je za Jugoslavijom,sto je meni bilo prilicno cudno.
E,ako su oni lagali mene i ja lazem vas.
Ljubljana nije metropola samo veličinom, ali za tvoje selo je svemir.
Šteta da čovjeku u životu nije samo do izlazaka, droge i opijanja, tu je Bg svakako vodeći u regiji.Ljubljana je bila selendra još u Jugoslaviji u kojoj posle 20h uveče ništa živo nije radilo i puste ulice.
I u pravu je koleginica kad kaže da su oni nostalgičari, možda i veći od bilo koga drugog.
U Jugoslaviji su bili gospoda, sad jesu samo nečiji donji konjušari.
Već sam na nekoj temi spomenula da ko hoće nađe njihov film:" Slovenka" i ništa više ne treba.
Jako mučan utisak posle gledanja istog.
Šteta da čovjeku u životu nije samo do izlazaka, droge i opijanja, tu je Bg svakako vodeći u regiji.
Znaš kako kažu, nije sve u veličini.
Priznajem da mi je teško gledati vas kako trolate i kmečite kad vam ponestane argumenata, sve ista škola.Lepo priznaj da ništa ne kapiraš, manje ćeš da lupetaš.
Naravno da jesu, to ti samo kao Srbin copujes. Jezički, ali ne genetski.U trenutku stvaranja Italije ili Nemačke nisu bili ni približno.
Ih , kakva bi to ekonomija bila sa sve samoupravnim socijalizmom i radnickim savetima.Na TikToku se nedavno pojavio video „Šta kad bi Jugoslavija danas i dalje postojala“ koji je zbog izloženih „konstrukcija“ privukao pažnju celog regiona.
Prije svega,ti ne znas iz kog sam ja "sela",tako da ne mozes ni da uporedjujes.Ljubljana nije metropola samo veličinom, ali za tvoje selo je svemir.
Kakvo pendrecenje Albanaca?
Ocigledno ih nisu dovoljno pendrecili dok su oteli Kosovo od Srbije.
Citav zivot se nesto Albanci zale,a rade i radili su sta hoce,uz sve uslove koji su im omoguceni i uz svu pomoc koja im je davana?
Koja je jos drzava dala nekoj svojoj nacionalnoj manjini ono sto je tada Jugoslavija,a kasnije Srbija dala Albancima?
A to joj se vratilo otcjepljenjem njene teritorije.
Naravno da bi bilo bolje ,nacionalnost Jugosloven je bilo rjesenje ali nije bilo prihvatljivo jer kasnimo 200 godina za drugima u Evropi.
Nisu ni jezički. Recimo, sicilijanski i italijanski skoro da nemaju veze jedan s drugim.Naravno da jesu, to ti samo kao Srbin copujes. Jezički, ali ne genetski.
Ne znam, krivi Arape onda za to, šta da ti kažem.Nisu ni jezički. Recimo, sicilijanski i italijanski skoro da nemaju veze jedan s drugim.
Arapi i Grci su ostavili dosta toga u sicilijanskom jeziku. Ali, Sicilija je i dalje u sastavu Italije.Ne znam, krivi Arape onda za to, šta da ti kažem.
Da, ali ipak nisam video sličan kvalitet u jugoslovenskoj muzici i spotovima. Ako imaš neki dobar primer, obradovao bi me ako imaš link.Mogu da zamislim da je tako nešto bilo revolucionarno u Slovačkoj (iza čelične zavese).
Mi smo bili otvorenio prema zapadu znatno ranije. Otprilike odmah nakon su komunisti došli na vlast.