Sta Beogradjani sanjaju?

Kako u gradu postoji neki manijak koji prosipa neku specijalnu kiselinu po ljudima, ali neprimetno, odnosno, kad ih polije oni to ne osete odmah i posle nekog vremena krenu da im se pojavljuju opekotine ne znam ni ja kog stepena. Idemo tako nas tri i on nas polije iz nekih kola. Ali kod mene se desi da kako su se opekotine javile, tako su krenule da se povlace. Medjutim, ne lezi vraze, on se namercio na mene i juri me po celom gradu, prerusava se da bi mi neprimetno prisao.
Sto je najsmesnije, na kraju sam ga prebila i uhvatila, tako da je zavrsio u zatvoru. :-)

Imam i scenario za komediju. Sanjala sam kao svoje vencanje, a mladozenju nikad nisam videla u zivotu, dosli ljudi i sve...medjutim, dosao M. zaprosio me na licu mesta i ja rekla "da!" i samo sam zamenila mladozenje. :lol:

Sanjala sam kako Alicia Keys pokushava da me
ubije. Beyonce uspeva da me odbrani od nje.
Dolazi policija, hapse, moju omiljenu pevachicu, ali
odjednom, ona stiche veliku popularnost,
pochinje sa koncertom ispred zgrade policije i odjednom
ja sam bad guy u svom snu..
connie_16.gif

Sanjala sam svog dechka,u stvari koji se pretvara u Marchela :shock: (mozda zato shto sam ga videla juche u gradu),i meni onda bude uzasno krivo,zato shto znam da ce da me prevari (jer poznajem neke njegove ex,a za divno chudo one medjusobno ne znaju jedna za drugu :D ).I onda mi bude strashno zao. I tu se san pretvara u horor,ja ispizdim zato shto mi je dechko Marchelo ...:D

Moj nesudjeni.....:D

Back