Sta Beogradjani sanjaju?

Sad sam se setila. :lol:
Sanjala sam Studentski park, a naokolo radnici cigani sredjuju travu i cvece, bas ih je bilo mnogo. I odjednom neki glas ih poziva ( kao glas sa neba) da se okupe i svi krecu da ga slusaju i ja odjednom osecam da ce nesto znacajno da se desi, neka promena, ono....cigani lete na nebo, taj rad...:lol:

Kao neka planincuga i na planincugi dvorac zlog kralja, mene drze u zarobljenistvu. :lol:
E, onda cela akcija bezanja pored straze i u begu naidjem na zamak dobrog kralja gde me divno prime. :lol:

flower4youxx2.gif

"Some strange and mystical dreams, possibly involving angels or other spiritual beings, could come your way tonight, dear Taurus. The messages conveyed by the dreams could well shed light on a romantic relationship that you might not understand too well recently. Therefore, keep a notebook by your bed tonight so that you can write down the details of the dream as soon as you wake up. You'll want to consider them all very carefully to see if you can figure out what is going on."

Odoh da spavam odmah sa sve tefterom. :lol:

Nedavno sam sanjala da stojim potpuno gola na sred Trga..nigde nikoga nema, a ja igram..cak sam ,u fazi budjenja cula i EKV-"Budi sam..na ulici.."..Cesto sanjam, i skoro uvek pamtim snove.
Oni su negde, odraz onoga sto nam se desava u stvarnosti. Imam cak i snove koji se ponavljaju(sa varijacijama na temu), u zavisnosti od mog trenutnog raspolozenja..

Back