Šta Beograđani doručkuju?

Semič mejd ov d folouing:
Džoova bela kifla, Thomy majonez, suvi vrat, svež krastavac, kuvani kukuruz, svež bosiljak.

575249

Napravila sam veganske mini pizze sa razlicitim povrcem: kukuruz, tikvice, paradajz, paprika, pecurkice, plavi patlidjan, dodala sam i veganski sir, koji je pravila moja drugarica, a ne onaj vestacki. Popila sam sojin vocni jogurt uz to. Prijatno!
Sutra pravim pogacice za dorucak. Veceras sam napravila testo i stavila u friz.

Poslednja izmena od moderatora:
Доручак кафа комада 5
Ручак кафа комада 4 + Кајсије цела шерпа од 2литре :D
Вечера нема :D

Napravila sam vegansku pi'cu. Domaca.
U testo sam stavila mesavinu integralnih brasna: integralno psenicno, heljdino 60%, razano. Dodala sam vodu, suvi kvasac u toplu vodu, malo soli. Sve sam to zamesila. Ne znam tacne mere, jer radim po osecaju. Kada zamesim, ostavim testo desetak minuta da odstoji, ponovo ga dobro izmesim. Rasirim u tepsiji, stavim prvo domaci kecap, koji sam JA pravila, domaci veganski sir, koji je pravila moja drugarica, domace maslinke, od mog bivseg decka iz Grcke i domace pecurke iz mog Maksija. Pece se oko pola sata.
I crvenu limunadu. Na dve litre vode stavim sok od jednog limuna, jednog crvenog grejpa i dodam malo stevije.

Prijatno, drugari.

Draga, prilično sam siguran da to biće odavno i zasigurno nije bilo živo dok sam ga konzumirao, tj. kao što to i biva kod određenih vrsta u prirodi, ja sam se samo bavio reciklažom posmrtnih ostataka :andjeo:

Duso, ono je nekada bilo zivo. Ne zameram ja ljudima, koji jedu mrtve zivotinje, ali uvek predlazem da se izbegava unosenje mrtvih zivotinja u telo. Neka je tebi prijatno, jer ja mnogo volim krimpir salatu. ;)

Draga, trudim se da ieranje inata svedem na najmanju moguću meru, ali volim ja i jabuke i trešnje i kruške i brokoli i šparglu i sve zajedno sa crvićima!
Heh.. eto vidiš prosto ne može bez nekog mesa, ali u pravu si, u ovome što sam naveo crvić je uglavnom živ, nije crkotina :super:

Back