Šta Beograđani doručkuju?

A pre dorucka >

100035157111250156061571-1.jpg

Mnogi moji prijatelji, koji sticajem okolnosti žive u inostranstvu, i najviše su željni bureka, kad dođu, malte ne samo to jedu, jer ih rigorozni zakoni sprečavaju da ga ponesu sa sobom, mada su neki uspevali burek da prošvercuju i u London i u Valensiju.... Burek je zakon :) :jede::zjede:

Poslednja izmena:
joj,ovo je skroz istina...moja sestra kad dodje,insistira da joj kazem pekaru koja ima burek,pravi burek-da joj mast curi niz bradu.LoL

piggy-1.gif
Ima jedna pekara na Čuburi, odmah na skretanju gde se Makenzijeva uliva -postaje 14. Decembra (valjda se još uvek tako zove) koja već 16 godina pravi jedan od boljih bureka u Bg, a radi celu noć. Moja kuma iz Australije je svako veče pred spavanje išla tamo na krkanluk...Sad odmara organizam od glutena...

Ima jedna pekara na Čuburi, odmah na skretanju gde se Makenzijeva uliva -postaje 14. Decembra (valjda se još uvek tako zove) koja već 16 godina pravi jedan od boljih bureka u Bg, a radi celu noć. Moja kuma iz Australije je svako veče pred spavanje išla tamo na krkanluk...Sad odmara organizam od glutena...

To je bila ranije drzavna pekara, mislim MPI a sada je privatna [ako mislimo na istu]

Back