електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Чај од хибискуса, имам мигрену, гади ми се на јело.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci doslo zadnje vreme![]()
, a i šta fali jajima. Jedno jaje 10 din. Ispade to još najjeftinije. A i ima toliko mogućnosti. Tvrdo kuvano, rovito, na oko, kajgana, omlet, sa lukom, sa slaninicom... Još da nađem svog čiču na pijaci, ihaaaa...prekrasnu surutku
Zadnje vreme došlo odavno, a i šta fali jajima. Jedno jaje 10 din. Ispade to još najjeftinije. A i ima toliko mogućnosti. Tvrdo kuvano, rovito, na oko, kajgana, omlet, sa lukom, sa slaninicom... Još da nađem svog čiču na pijaci, ihaaaa...
- - - - - - - - - -
Joj bre grebo, kako moš' to?

bravisimoФрижидер ми је пун сремуша, трпам га у сваки оброк и салату.

Ako ne zavrnes rukave nece sigurnopitam se da l` ce mi se ikad iscistiti taj ugao gde je kopriva...
ozbiljno-sta treba da uradim sem zavrtanja rukava?Ako ne zavrnes rukave nece sigurno
ozbiljno-sta treba da uradim sem zavrtanja rukava?
deda bacao te otrove pre jedno 5god...
Pitu sa visnjama
pa eto...spontano dodjosmo do toga-ko filozofira na temama.Ne znam, ja sam gradsko dete, rodjen i odrastao na asvaltu

Proju sa sirom i paprikom!
A volim i sremuš i ostale lukce! A kao i Elektrika,kad vidim pitu sa višnjama![]()
Neki ga zovu i divlji beli luk. Jako je lep i zdrav! A nema lukovicu, već je lišće u pitanjuNikad prob'o...
Neki ga zovu i divlji beli luk. Jako je lep i zdrav! A nema lukovicu, već je lišće u pitanju
![]()
Ima, mada se manje ''oseća'' kad se pojede. Ne znam da li je u pitanju vrsta luka, ili samo sadrži isto jedinjenje koji belom luku daje karakterističan miris...Jel ovo ima ukus belog luka ??
Zanimljivo...nikad videla ^^
Jel ovo ima ukus belog luka ??
Zanimljivo...nikad videla ^^