Šta Beograđani doručkuju?

Idi bre... serviraju ti soju sa bojom mesa, zacinima i aditivima raznoraznim. Mesa tu ima najmanje. Oko mesa imas najmanje brige.

ne znam brate ja tamo za 500din ne mogu se najedem..bolje pojesti pljesku ili neki filet soma za 200din..inace za taj mek obrok ja cu ti spremiti rucak za 4 osobe..pa sad dal je jeftino

Vakooo ... kad je Mek dosao kod nas , pre jedno 25 godina , morao je da strogo ispostuje neke standarde samo njima znane ... i to je bilo ok ,
jer znam coveka koji je tad radio kontrolu kvaliteta za njih .
e kasnije .... ode sve dodjavola
inace u svetu je mek uglavnom skloniste za beskucnike , smrdljiva , prljava mesta ... tu i tamo imaju malo vecu posecenost od proseka kad se ubace u prodaju i neke druge stvari koje nemaju veze sa mekom.
ovi nasi su extra cisti i dalje i to zadovoljava .... ali ni cena ni ukus nekog tzv mesa koje vec nakon 5 minuta ne lici ninasta , mene odbija
eventualno sladoled ... ali i toga ima boljeg na drugim mestima
da zakljucim :lol: .... mek ... fuuuuuj

pusti trovace vid sta je prava rana:mrgreen:
cvarci-1.jpg

Jaojjj Dzordziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...mrzim teeeeeee....:lol:

od sutra 2.1.2013.g. .svecano izjavljuem ne da necu da doruckujem vec necu ni da jedem.....z:mrgreen:
ovo nije normalno sta se sve spremi za novaka..pa ne mogu da odolim gde god odem...a idem
a nude me a jaaa..oci mi ovolike...:eek: a karakter..nula....:D

OndaK se spakuj pa vozom u NS na jedan dan z:)
Jeftino je i ako ides sa nekim (460din povratna karta po glavi stanovnika), a moz' lepo da se provedes z:)

Back