- Poruka
- 397.380
Danas su mi oblande izasle na nos..ceo dan sam ih zvakala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malopre sam stigla..
dva dana u foci..
kamp fenomenalan..sad nemam kad, sutra cu da bacim fotke na onu temu..
a klopa..
mislim, jesu planine okolo pune zveri..ali nije morao hajducki dorucak oba jutra..
jaja na oko, prsuta,njeguska domaca kobaja, ovciji sir i USTIPCIoni su bili najbolji od svega..
rucak: jagnjeca ragu corba,zapeceni djuvec ispod saca sa jagnjetinom,baklave sa visnjom i urmasice..
za veceru sam bila u bungalovu sa cvrsto zakljucanim vratima da me ne odvuku do stola..
mislim, jesmo se trosili, ali brate klopa zimska![]()
Kako si izdrzala sestro mila...
ja bih definitivno pala na ustipke .jagnjecu corbu .jagnjetinu i baklave sa visnjom..
Vrela Cico ili ti Moderna ..vec sam te jednom zamolila da
ne citiras korisnike i ne izigravas nutricionistu..komentarisuci
da li je zdravo to sto jedu ili ne..
jos jednom te molim da to ne radis..hvala
Nema na cemu, ali ja samo zelim ljudima da pomognem da se zdravo hrane. To vidim kao neku moju misiju na Zemlji. Zamisli, ako neko jede slaninu, pa imace 200 kila, pa problemi sa srcem, salom i da ne pricam dalje.
Ja sam popila sok od sargarepe, cvekel i kupusa. Sve je sveze i odlicno! Pre svega zdravo!
Nema na cemu, ali ja samo zelim ljudima da pomognem da se zdravo hrane. To vidim kao neku moju misiju na Zemlji. Zamisli, ako neko jede slaninu, pa imace 200 kila, pa problemi sa srcem, salom i da ne pricam dalje.
Ja sam popila sok od sargarepe, cvekel i kupusa. Sve je sveze i odlicno! Pre svega zdravo!
Budala i komedijaša nam nikad nije falilo.Oružje slabih.Ti svoju zamisljenu misiju sprovodi kao MIlan tarot negde
samo nemoj ovde molim te da ljudima solis pamet..
a jao jao moja popara...to nista..![]()