причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam pricalice ..... mada se tako osecamjer se nedam
![]()
postavlja se pitanje:
-do kolko je covek mlad???
ja imam jos malo pa 50 () al` bre,sto se osecam mladom,pa to nije normalno...mozda mi je zbog toga svojevremeno,jedan prosli moderator rekao u pp da ja sigurno imam neku lekarsku dijagnozu![]()
![]()
Ko da je bitno ne moraju svi isto...Šta ranije je bio samo ručak???Naš narod po pitanju doručka baš je razjedinjen, od bureka do cigare, neki kažu da je doručak stigao na Balkan tek u 19. veku, znam da Grci i danas slabo doručkuju, ali opet kod nas ako bi se pod hrana moglo zavesti kafa+cigara, onda definitivno svi doručkuju. Mogli bi da otvorimo temu šta večeramo posle ponoći, takođe omiljen obrok ne samo Beograđana.
al` bre,sto se osecam mladom,pa to nije normalno...mozda mi je zbog toga svojevremeno,jedan prosli moderator rekao u pp da ja sigurno imam neku lekarsku dijagnozu
![]()
pa jel imas?
ja imam isti problem, al mi niko jos nije poturio dijagnozu![]()
Nisam pricalice ..... mada se tako osecamjer se nedam
![]()
i ja se ne dam...al džaba.
ne znam,nisam isla kod drApa jel imas?
ja imam isti problem, al mi niko jos nije poturio dijagnozu![]()
postavlja se pitanje:
-do kolko je covek mlad???
ja imam jos malo pa 50 ( ) al` bre,sto se osecam mladom,pa to nije normalno...mozda mi je zbog toga svojevremeno,jedan prosli moderator rekao u pp da ja sigurno imam neku lekarsku dijagnozu
![]()
sta je tebi u zadnje vreme?
Sad bih ti odgovorio sa onim slicicama sa vagom i probusenom kasikom, ali ne znam kako to ide
Kiflu
opa, mačkopicu kapricozu
cuti,nista me ne pitaj...karakter mi je 0opa, mačko![]()
Baničku i jogurt...
Jao, Ceki. Du weisst, wieviel ich dich liebe, aber, bitte, bez tih otrova.
Na dijeti sam: popila sam za branc casu cedjene pomorandze i dve kasike ovsenih pahuljica, takodje u soku.
Danke, dass du dir Sorgen machst, aber ich habe alle 7 Wochen vor Ostern gefastet, jetzt darf ich auch mal etwas essen, was nicht so gesund ist.
E da i kaže se: wie sehr ich dich liebe...![]()