Šta Beograđani doručkuju?

Nisam pricalice ..... mada se tako osecam :rumenko: jer se nedam :rtfm:

postavlja se pitanje:
-do kolko je covek mlad???

ja imam jos malo pa 50 (
) al` bre,sto se osecam mladom,pa to nije normalno...mozda mi je zbog toga svojevremeno,jedan prosli moderator rekao u pp da ja sigurno imam neku lekarsku dijagnozu

:confused:

Naš narod po pitanju doručka baš je razjedinjen, od bureka do cigare, neki kažu da je doručak stigao na Balkan tek u 19. veku, znam da Grci i danas slabo doručkuju, ali opet kod nas ako bi se pod hrana moglo zavesti kafa+cigara, onda definitivno svi doručkuju. Mogli bi da otvorimo temu šta večeramo posle ponoći, takođe omiljen obrok ne samo Beograđana.
Ko da je bitno ne moraju svi isto...Šta ranije je bio samo ručak???:)

al` bre,sto se osecam mladom,pa to nije normalno...mozda mi je zbog toga svojevremeno,jedan prosli moderator rekao u pp da ja sigurno imam neku lekarsku dijagnozu

:confused:

pa jel imas?
ja imam isti problem, al mi niko jos nije poturio dijagnozu :lol:

Mozda je za nekog dijagnoza .... ali mi nemamo problem ...... imaju ga oni sto imaju malo godina a duh 3 puta stariji

Jao, Ceki. Du weisst, wieviel ich dich liebe, aber, bitte, bez tih otrova.

Na dijeti sam: popila sam za branc casu cedjene pomorandze i dve kasike ovsenih pahuljica, takodje u soku.

Danke, dass du dir Sorgen machst, aber ich habe alle 7 Wochen vor Ostern gefastet, jetzt darf ich auch mal etwas essen, was nicht so gesund ist.

E da i kaže se: wie sehr ich dich liebe... ;)

Back