Šta Beograđani doručkuju?

:vatromet::zskace::zskace::zskace:

Yupiiii presli na drugu stranu , necu vise biti u napasti kad pogledam leba sas mas' i alevom :D

Ali :dash:
prosla jutros pored jedne domace pekare i u izlogu mi se tako slatko nasmesila tortiljica mala sa raznim zacinima, biljkicama posuta i poprskana maslinovim uljem :rumenko:
Bilo je , nalevo krug i pravac na ulaz
Smazala sam je do sledeceg coska trznog centra :whistling:

Sta cu , gresna sam od ponedeljka ;)

Aaaaa sledi i nastavak

dodjem kuci a moja mama razvlaci preko stola pitu zeljanicu sa sirom naravno , pa mota onako u krugove :dash:
a ja usput kupila neku lepu pavlaku na merenje i papriku u pavlaci i jogurt granica

Pa aj sad jedi grejp i slicno :evil:

Blago meni :(

:lol: tebe bas poteralo..
najvise volim kad smo na redukovanoj ishrani, a kupujemo ono sto ne smemo da jedemo (za ostatak porodice), pa kao jacamo karakter..
pa pavlaku pojedemo sami, a porodica je ni ne vidi ..:D

bananu..lepu, veliku, zelenu i 2u1..
sinoc sam za bananu bila spremna da ubijem..a znam da je dete pojelo poslednju pre nego sto sam posla na posao..
posle posla sam obisla sve lokalne otvorene prodavnice u 22h i nasla samo neke prezrele..
ruzniju stvar nisam skoro jela..:sad2:
zato je ova jutros bila mmmmmmmmmmmmm..

Poslednja izmena:
Ista kolicina lan , susam i suncokret pecen
Kazu da je dobro ujutro pojesti bar dve kasicice tog mixa za skidanje holesterola ali meni je inace ok sa jogurtom .

Samleli mi u zdravoj hrani jer se lan inace jako tesko usitni a nema skoro nikakvu svrhu onako ceo , tako da su obavili ceo posao .
Probaj ukusno je , a nije ni skupo .
Mislim da sam 3X po 100 gr svega , platila oko 200 din , mlevenje ne naplacaju naravno a dobije se bas veca kolicina .

Ista kolicina lan , susam i suncokret pecen
Kazu da je dobro ujutro pojesti bar dve kasicice tog mixa za skidanje holesterola ali meni je inace ok sa jogurtom .

Samleli mi u zdravoj hrani jer se lan inace jako tesko usitni a nema skoro nikakvu svrhu onako ceo , tako da su obavili ceo posao .
Probaj ukusno je , a nije ni skupo .
Mislim da sam 3X po 100 gr svega , platila oko 200 din , mlevenje ne naplacaju naravno a dobije se bas veca kolicina .

..e, hvala, imam ovde u komsiluku jednu zdravu hranu, pa cu sutra kad krenem kod zubara bas da vidim da li imaju sve to,
i da li melju.....mogla bih tako nesto za dorucak, a jos ako je dobro kao sto kazes za skidanje holesterola onda jos bolje.....
...bas me zanima koliko je ovde...

Back