Šta Beograđani doručkuju?

Ko je doruckovao i uopste jeo na ovoj vrucini danas svaka mu cast

Jesi li ti to napisala?!

Jel ja tebi rekoh da me ne ocenjujes..

dorucak..vocni jogurt
rucak ..salata
vecera tresnje

i gde ti vide ovde preskakanje obroka..

Sto se tice ocenjivanja. Ti meni treba da budes zahvalna, jer ti mislim dobro. Treba i da me zamolis da te ocenim, da bih te podrzala ili korigovala u trenucima kada ti je najteze. A to je kada razmisljas: "Sta kuvati" i "Da li sam pogresila to sto sam jela?" To ti niko ovde nece uraditi tako cistog srca i bez laznog prijateljstva. Treba da mi kazes: "Hvala ti, Pevacice, sto odvajas vreme i mislis mi sve najbolje. Ti si prava prijateljica.

4 Bravo, Ceki, popravljas se.
ček ček moderna...ona PAŠTETU od tunjevine i lebac i dobije 4, a ja čistu tunjevinu i mladi luk i dobijem 3-
koji ti je to aršin, majke ti?

inače, danas sam smazala sendvič sa pohovanim tikvicama, krastavcem i zelenu salatu...i popila nes, a kasnije sok od paradajza.:D

Hm?! Ja se zdravo hranim, vegeterijanka sam, imam pozitivna stav prema zivotu tako da me bas briga. Nikom ne bih pozelela ni kijavica, a ne kancer. Kakva li je tvoja dusa?

i linda makartni je bila...makrobiotičar, pa crče žena od raka samo tako....spasa joj nije bilo.
p.s. nije lako živeti sa muzičarem. :rumenko:

Prvo tursku kafu, pa nesto kasnije musli sa mlekom, pa jos malo kasnije 2 banane...

po modernoj, ima da dobiješ 3+...prosek ti kvari ta kafa.

Back